Băiatul merge să adopte un nou prieten – dar acolo îşi găseşte pisica pierdută cu un an şi jumătate în urmă

Oricine şi-a pierdut vreodată animalul de companie ştie cât de greu este să faci faţă acestei situaţii. O mie de lucruri îţi trec prin minte, iar îngrijorarea pentru animal creşte cu fiecare minut care se scurge fără să ştii dacă are unde să se adăpostească sau dacă are hrană.

Loading...

Este şi cazul lui Ronnie, un băieţel de numai cinci ani, care a experimentat această situaţie teribilă pe propria piele. Phoenix, pisica familiei şi cea mai bună prietenă a lui a dispărut de acasă în urmă cu un an şi jumătate. În ciuda tuturor eforturilor întreprinse, el şi mama lui nu au reuşit să o mai găsească.

Asta până când au decis că venise momentul să adopte un nou prieten. Drept urmare au mers la un adăpost pentru animale situat în oraşul în care locuiesc.

Şi ceea ce părea imposibil chiar s-a întâmplat. Când au ajuns acolo, Ronnie şi mama lui au izbucnit în lacrimi când au găsit, în mod uimitor, pisica pierdută cu multe luni în urmă. Micul Ronnie nu a putut să-şi reţină bucuria, ţipând şi plângând de fericire.

Mama băiatului a aflat că Phoenix a fost găsită hoinărind pe străzi şi a ajuns în adăpost mulţumită gestului de bunătate al unui străin. Când au examinat pisica, veterinarii au descoperit că avea microcip de identificare. Dar atunci când l-au scanat, au aflat cu dezamăgire că familia se mutase de ceva vreme de la acea adresă (nu uitaţi să actualizaţi întotdeauna adresa înregistrată în microcipul animalului dvs. de companie).

Drept urmare, pisica a rămas în adăpost aşteptând să fie adoptată de o nouă familie. Însă povestea ei a avut un sfârşit mult mai fericit decât putea să-şi imagineze, revenind la foştii săi proprietari. „A fost minunat să o mai pot îmbrăţişa. Ea a devenit o parte importantă a vieţii noastre!” – a exclamat băiatul radiind de fericire.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

Lasă un răspuns

x

Check Also

Cum a aparat viata stapanilor sai, acest caine foarte curajos…

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar acest lucru a mai fost confirmat ...

error: Content is protected !!