BANCUL ZILEI: Soţul şi soţia aveau un câine rău. Se hotărăsc să scape de el. Soțul ia câinele, se urcă în mașină…

O porţie de râs este binevenită oricând, fapt pentru care www.spynews.ro vă propune să vă amuzaţi teribil cu bancul zilei:

Loading...

Soţul şi soţia aveau un câine rău. Se hotărăsc să scape de el.

Soţul ia câinele se urcă în maşina şi-l duce la câteva străzi distanţă, îl lasă acolo. Se întoarce soţul acasă şi peste 2 ore, hop şi câinele la uşă.

A doua zi, se urcă soţul în maşină, ia câinele şi-l duce în alt cartier. Se întoarce acasă, peste 2 ore, iar apare câinele la uşă.

A treia zi, ia ăsta câinele îl bagă în maşină, da ture prin oraş, o ia pe tot felul de străzi, se învârte… Lasă câinele se urca în maşină şi pleacă.
Peste 2 ore sună telefonul în casă. Răspunde nevasta…

Soţul: – Nevastă, s-a întors câinele acasă?

Nevasta: – Da, s-a întors.

Soţul: – Dă-l la telefon că m-am pierdut.

O porţie de râs este binevenită oricând, fapt pentru care www.spynews.ro vă propune să vă amuzaţi teribil cu bancul zilei:

Adam şi Eva sunt izgoniţi din Rai. La plecare, ei întreabă:

Doamne, cine va spală vasele?
Dumnezeu le spune:

Vă voi pune la o încercare. Vă veţi sui într-un copac şi voi da drumul la o pisică sălbatică să vă chinuiască. Cine va vorbi primul, acela va spală vasele toată viaţă. Zis şi făcut.

Vine pisica şi se urcă până la Eva, o zgâraie pe picioare, o muscă, Eva, nici un cuvânt. Trece pisica la Adam. Îl zgaraie pe picioare, îl muscă, se ridică mai sus şi observă între picioare doi motocei.

Pisica începe să se joace cu ei şi la un moment dat, observă că un şoricel ce era că mort, începe să se mişte şi să crească. Şi-a luat atunci poziţia de asalt, dar când să sară, Eva a urlat: – Zât, fir-ar a dracului!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!