Bărbatul aude sunete venind de sub casă şi găseşte doi pisoi orfani. Priviţi rezultatul după un an de dragoste şi devotament

Într-o seară friguroasă, în urmă cu un an, un bărbat a auzit ceva care semăna cu ciripitul unei mici păsări, sunete care păreau că vin de sub casă.

Loading...

A aşteptat până a doua zi ca să investigheze, dar nu înainte de a-i povestit colegei sale de cameră despre sunetele ciudate pe care le auzise.

A doua zi pe lumină, cei doi au găsit ceva care nu numai că le-a schimbat viaţa, ci i-a transpus într-o călătorie atât de frumoasă, încât au primit valuri de aprecieri din toate colţurile lumii…

Era o după-amiază obişnuită în Carolina de Nord, când tânărul în cauză s-a întors acasă de la serviciu şi a auzit din nou acele sunete ciudate.

Într-un interviu acordat site-ului LoveMeow, tânărul îşi aminteşte: „Cu lumina zilei de partea noastră, am hotărât să rezolvăm această problemă. Colega mea de cameră a reuşit să pătrundă în subsol şi am auzit-o exclamând: Aww! Apoi şi-a întors capul spre mine şi a spus: Este un pisoi!”

„M-am simţit vinovat. Regretam că nu am încercat să investighez problema noaptea trecută. M-am grăbit spre locul de acces spre subsol şi am aruncat o privire înăuntru folosind lanterna de pe telefon. Acolo, în murdărie, era o mică minge de puf. Cu ochii încă închişi, adulmecând aerul şi plângând – destul de tare în acel moment.”

Descoperirea colegei de cameră
Colega sa de cameră a luat o lanterna şi s-a strecurat sub casă. A revenit câteva minute mai târziu, ţinând în mână un bulgăre mic de blană.

„Ea mi-a adus micuţa creatură şi mi-a aşezat-o în braţe. Am fost copleşit de cât de drăgălaşă era şi mă întrebam cam care erau şansele sale de supravieţuire. Apoi am auzit alte sunete venind din cealaltă parte a subsolului.”

Se pare că erau mai mulţi pui. O a doua incursiune s-a încheiat cu găsirea unui alt pisoi, aşa că i-au dus pe amândoi înăuntru ca să se încălzească.

„În acel moment, am început să căutăm pe internet pentru a vedea cum au gestionat alţii o situaţie asemănătoare. Am găsit tot felul de informaţii, de la ghiduri complete, la discuţii aprinse pe forumuri, care ne-au determinat să credem că mama lor ar putea fi plecată să vâneze pentru a face rost de hrană şi că ar avea şanse mai mari de supravieţuire dacă i-am lăsa să se descurce singuri.”

„Am discutat îndelung despre asta şi am concluzionat că, dacă ar fi existat o mamă, ea nu ar fi trebuit să lipsească atât de mult de lângă puii săi, având în vedere cât de înfometaţi şi murdari erau”.

După revenirea de la magazin cu consumabile şi înlocuitor de lapte, cei doi tineri au încercat să hrănească pisoii.

„Odată ce am ajuns acasă, am încălzit laptele, am tăiat tetinele de pe biberoane şi fiecare dintre noi am hrănit câte un îngeraş. În cele din urmă s-au liniştit, fiind sătui.”

„Au dormit ore întregi, arătând atât de drăgălaşi şi de mulţumiţi. Era dificil de spus unde începea un pisoi şi unde se termina celălalt, erau îngrămădiţi unul peste celălalt, ţinându-şi reciproc de cald.”

„Recent am fost concediat de la locul de muncă şi am avut o mulţime de timp liber. Aceşti micuţi m-au transformat dintr-un om fără un obiectiv, aflat în pragul depresiei, într-o persoană ocupată şi împlinită. Îngrijindu-i şi urmărindu-i cum cresc, a fost şi este una dintre cele mai satisfăcătoare experienţe pe care le-am trăit vreodată.”

„La fiecare 2-3 ore îi hrăneam şi îi curăţăm. Amândoi au început să crească şi să devină tot mai puternici. Au deschis ochii şi au început să-şi dezvolte personalitatea.”

„După ceva timp, nu se mai duceau la somn imediat după ce mâncau. Au început să se joace, fie cu jucării, fie unul cu celălalt”.

Pisoii au fost numiţi Inky şi Sue, iar acum, la mai bine de un an după ce i-au găsit, amândoi sunt atât de mari…

„Nu pot să cred cât de mari au crescut! Fiecare are frumuseţea lui şi sunt, fără îndoială, cele mai drăguţe şi mai blânde animale pe care le-am văzut vreodată.” – mărturiseşte tânărul.

„Mai multe persoane mi-au spus că au fost foarte norocoşi că i-am găsit şi că nu se ştie ce s-ar fi întâmplat dacă nu aş fi făcut-o.”

„Cred cu tărie că este adevărat. De asemenea, cred că am fost binecuvântat să facă parte din viaţa mea.”

„Oricât de ciudat ar putea suna din partea unui bărbat de 31 de ani, puii au venit exact la timp în viaţa mea şi mi-au îmbogăţit peste măsură experienţa de zi cu zi.”

„Pisicile (şi animalele în general) vor răscumpăra fiecare fărâmă de dragoste pe care le-o oferi şi chiar mai mult de atât.”

Această poveste este impresionantă până la lacrimi! Merită toate aprecierile pentru salvarea şi creşterea acestor două exemplare adorabile.

Dacă v-a plăcut povestea lui Ink şi Sue, distribuiţi articolul pe Facebook, astfel încât mai mulţi oameni să afle despre salvarea lor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!