Bărbatul face un popas în timpul unei călătorii; Când revine, nu-i vine să creadă ce găseşte pe scaunul din faţă al maşinii

În luna martie a acestui an, Bill Shaver din Missouri, SUA, conducea autoturismul spre casă după o aventură de câteva zile la pescuit.

Loading...

La un moment dat s-a hotărât să facă o scurtă oprire pentru a merge la toaletă. S-a depărtat pentru câteva clipe de maşină, lăsând motorul pornit şi una dintre portiere deschise.

Nu şi-ar fi închipuit niciodată că decizia lui va schimba viaţa unui câine vagabond pentru totdeauna!

În timp ce Bill se depărta de maşină, un câine vagabond s-a strecurat în interiorul autoturismului. Patrupedul a observat portiera deschisă şi s-a aşezat pe scaunul pasagerului. Bucurându-se de confortul oferit de scaunul moale şi de răcoarea din maşină, câinele a aţipit.

Un minut mai târziu, Bill s-a întors în maşină. Nu i-a venit să creadă când a văzut că în interiorul autoturismului se afla un intrus.

Din fericire, Bill este un mare iubitor de animale – având deja trei câini adoptaţi acasă. River – aşa cum a fost botezat câinele – avea nevoie în mod clar de ceva de mâncare, însă tot ceea ce Bill avea la el erau câteva prăjituri. Bărbatul i le-a oferit, iar câinele a părut momentan mulţumit de atenţia primită.

În timp ce Bill privea câinele mâncând, s-a îndrăgostit iremediabil de el. I-a trimis soţiei sale, Angela, o poză cu câinele întrebând-o dacă ar putea să-l aducă acasă. Angela a fost imediat de acord.

„L-am întrebat care va fi numele noului nostru câine”, a declarat Angela Shaver pentru The Dodo. „Am decis să-l numim River datorită locului unde l-a întâlnit pe soţul meu.”

Bill şi-a continuat drumul spre casă, iar River l-a supravegheat de pe scaunul pasagerului. Când au ajuns la destinaţie, Angela şi fiul lui Bill au venit să-l cunoască pe noul membru al familiei. Însă River a refuzat să părăsească maşina – se simţea în siguranţă acolo.

Odată ce şi-au dat seama că River nu are de gând să iasă din autoturism de unul singur, Bill l-a luat în braţe şi l-a dus în curtea din spatele casei. Acolo a început să adulmece totul în jur încercând să se acomodeze cu noua locaţie. Curând, avea să se simtă mai bine decât în maşină!

Bill şi Angela l-au prezentat pe River celorlalţi câini, rând pe rând şi cu toţii au fost bucuroşi să vadă că acesta se înţelege bine cu toţi. Odată ce toate introducerile s-au încheiat, Bill a mers înăuntru şi i-a oferit lui River o baie binemeritată. Bietul câine era plin de căpuşe şi avea câteva zgârieturi pe faţă şi pe gât. Bill a făcut programare la medicul veterinar a doua zi pentru o verificare de rutină.

„După ce blana i s-a uscat şi o parte din căpuşe au fost îndepărtate, i-am oferit o masă copioasă. Bill i-a amenajat un culcuş pe podea în camera noastră, lângă radiator. A dormit acolo toată noaptea”, povesteşte Angela.

La clinica veterinară, Bill şi Angela au aflat că bietul River avea câteva probleme de sănătate, printre care şi viermi intestinali, dirofilarioză şi acele răni de pe gât. Din fericire, medicul veterinar a reuşit să-l trateze pe River, iar curând era mai sănătos decât fusese vreodată!

River a început să se simtă din ce în ce mai confortabil în noua sa casă. El şi fraţii săi au început să se joace împreună şi, de asemenea, să se bucure de timpul petrecut alături de noii săi proprietari.

Când River s-a urcat în maşina lui Bill, nu şi-ar fi putut imagina nicio clipă că va întâlni doi oameni minunaţi care iubesc cu adevărat animalele. Este o bucurie uriaşă să ştim că River se descurcă atât de bine în noua sa viaţă!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!