Bărbatul găseşte un câine singur pe mijlocul unui drum neasfaltat. Suspiciunea creşte când aude strigăte de ajutor din depărtare

Nu de puţine ori am putut vedea cum câinii dau dovadă de o loialitate ieşită din comun. Atunci când aceştia simt că stăpânii lor se află în pericol, nu ezită să găsească orice cale pentru a-i ajuta. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Paul, un bărbat din oraşul Mariposa, California, care în urma unei accidentări serioase a primit ajutor numai datorită devotamentului câinelui său.

Loading...

Un bărbat a fost martorul unei scene neobişnuite în timp ce se deplasa cu maşina pe un drum neasfaltat. În mijlocul drumului el a zărit un câine care părea să nu aibă stăpâni. Ceea ce i-a atras atenţia încă de la început a fost tristeţea acestui patruped şi a decis să investigheze ce se întâmplă cu acesta.

În ciuda tuturor eforturilor de a-l face pe acest câine să se retragă pe marginea drumului, Martin Hall nu a avut niciun succes. Nici măcar o porţie de mâncare bună nu l-a clintit pe acest patruped. Abia atunci când a oprit motorul maşinii, bărbatul a înţeles că acest câine dorea să îi transmită un mesaj de importanţă majoră. Câţiva metri mai încolo, stăpânul său, Paul, zăcea pe pământ, după ce alunecase într-o râpă, iar starea sa era critică.

După cinci ore de suferinţă în care numai câinele său îi fusese alături, Paul avea în sfârşit şansa de a fi ajutat. Fără să mai zăbovească Martin a chemat o ambulanţă, iar stăpânul câinelui a fost transportat la spital înainte ca ceva mult mai rău să se întâmple. Un mare merit pentru acest lucru îl are şi câinele erou care a dat dovadă de o loialitate profundă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!