Bărbatul nu mai putea suporta motanul soției așa că a înscenat pierderea acestuia. După trei ore soția a primit un telefon. Ceea ce a aflat a uimit-o foarte tare.

Sa dovedit din mai multe cazuri ca animalele care au trăit cu oamenii devin foarte inteligente și educate. Uneori avem și noi ce învăța de la ele.

Loading...

Povestea care urmează confirma mule lucruri adevărate despre oameni. Și ne învață că de fiecare dată culegi ceia ce semeni. Animalele sunt mai inteligente decât ne închipuim iar bărbații acționează fără ca să se gândească înainte.

După ce plecase copii de la ei, Brian și soția sa locuiau într-o casă din Georgia. Cu ei a mai rămas și motanul lor Smokey. Brian însă nu îl iubea pe motan și a dorit să scape de acesta.

Bărbatul a luat pisica într-o zi și a a dus-o în capătul străzii și a lăsat-o acolo dar când s-a întors, surpriză, pisica era acasă și se odihnea pe iarbă.

Brian foarte hotărât, a luat din nou motanul și l-a dus la câțiva kilometri, iar când s-a întors mare i-a fost uimirea, motanul își curăța blana în fața casei.

Nu-i venea să creadă, a luat din nou motanul, la urcat în mașină și l-a dus în afara orașului în speranța că nu v-a mai găsi drumul acasă. Din nou surpriză, când s-a întors a văzut motanul jucându-se cu mingea.

Foarte enervat a luat din nou motanul și l-a dus departe în afara orașului apoi să pornit spre casă. Peste trei ore soția a primit un telefon, era bărbatul ei. Acesta a întrebat dacă motanul este acasă.

Da, i-a răspuns soția. Acesta a cerut să vorbească cu motanul să întrebe cum să ajungă acasă.

Bărbatul a fost nevoit să accepte motanu ca parte a familiei lor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Lăsat în urmă din cauza pandemiei, un câine a călătorit peste 16.000 km pentru a-și revedea stăpânii

Zoe, Guy și cei doi fii, Cam și Max, au fost nevoiți să se despartă ...

error: Content is protected !!