Bărbatul primeşte un apel despre un câine al străzii, merge să-l vadă şi descoperă că era bunul său prieten dispărut

Câinele este poate cel mai credincios prieten al omului, iar relaţia care se creează între un patruped şi stăpânul lui este una specială şi de lungă durată. Pe o stradă din Tbilisi, Georgia, are loc o reîntâlnire emoţionantă între un câine şi proprietarul lui, deşi fuseseră despărţiţi timp de trei ani de zile.

Loading...

Un iubitor de animale a fost extrem de fericit după ce s-a reîntâlnit cu câinele său, Jorge, care lipsise de acasă timp de trei ani de zile. Giorgi Bereziani, în vârstă de 62 de ani, a cutreierat străzile oraşului, căutându-şi prietenul canin şi a pus mai multe anunţuri în speranţa că îl va găsi.

Aproape că îşi pierduse speranţa, când a primit un telefon care îl anunţa că un câine care se potrivea descrierii lui Jorge rătăcea pe Rustaveli Avenue. Un lucrător de la Teatrul de Operă şi Balet din oraş, a observat un câine asemănător, care stătea în afara clădirii unde lucra şi l-a sunat pe domnul Bereziani spunându-i că el crede cu tărie că patrupedul este chiar Jorge.

Apropiindu-se de patruped, bărbatul îşi exprimă bucuria spunând: „Jorge, tu eşti? Dumnezeule, ce faci băiete!” Câinele a răspuns imediat chemării stăpânului său atunci când i-a auzit vocea şi mai mult de atât, i-a sărit în braţe extrem de entuziasmat.

Nu este clar unde a trăit Jorge timp de trei ani, dar eticheta galbenă de la urechea câinelui înseamnă că a fost luat de personalul de la controlul animalelor din oraş, sterilizat, vaccinat şi lăsat în libertate.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!