Bărbatul vede un câine pe mijlocul unui drum necirculat. Suspiciunea creşte când aude strigăte înfundate de ajutor

Martin Hall Jr. a salvat recent viața unui om, datorită unor câini deosebit de loiali.

Loading...

Atunci când aceştia au simţit că stăpânul lor se află în pericol, nu au ezitat să găsească orice cale pentru a-l ajuta.

Șoferul camionului de remorcare se afla într-o zi normală de lucru, când a fost martorul unei scene complet neașteptate…

Îndreptându-se către casă pe un drum neasfaltat, Hall a ajuns la o intersecţie nesemnalizată. „Nu ştiam încotro să o iau, aşa că am ales o direcţie de mers”, povesteşte Hall. „Atunci am observat un câine care stătea în mijlocul drumului.”

Văzând că poartă lesă, Hall a presupus că patrupedul se pierduse. A oprit camionul pentru a-şi oferi ajutorul. Bărbatul a încercat să convingă câinele să se apropie, oferindu-i un sandwich, dar acesta a rămas neclintit.

Hall a pornit camera telefonului pentru a filma un videoclip pe care mai târziu intenţiona să-l publice pe reţelele sociale, sperând că va găsi posibilul proprietar.

Dezamăgit că nu putea face mai mult de atât, Hall i-a lăsat câinelui puţină apă şi tocmai se pregătea să plece când a avut un sentiment ciudat.

„Ceva din mine parcă îmi spunea să încerc din nou”, îşi aminteşte Hall. “Era ca şi cum câinele voia să îmi transmită: ‘Ceva e în neregulă. Proprietarul meu este pe aici pe undeva. Nu pleca încă. ‘ Drept urmare am coborât din nou din camion şi am pornit o nouă filmare. Acela a fost momentul când am auzit nişte sunete ciudate ca şi cum cineva striga după ajutor. “

Câţiva metri mai încolo, alături de un alt căţel, stăpânul său, Paul, zăcea căzut la pământ. Bărbatul se lovise destul de rău după ce alunecase într-o râpă, iar starea sa era critică.

După cinci ore de suferinţă în care numai câinii săi îi fuseseră alături, Paul avea în sfârşit şansa de a fi ajutat. Dacă patrupedul aflat în mijlocul drumului nu l-ar fi făcut pe Hall să oprească, starea bărbatului rănit s-ar fi agravat, iar finalul cu siguranţă nu ar fi fost unul fericit.

Hall a sunat la numărul unic de urgenţă, iar salvatorii s-au grăbit la faţa locului. Din fericire, Paul a fost găsit la timp, mulţumită câinilor săi.

Lucrurile s-ar fi putut încheia trist dacă Hall nu ar fi văzut câinele şi nu ar fi oprit. „Sunt un mare iubitor de animale, dar prefer în mod deosebit câinii”, mărturiseşte bărbatul. „Cred că animalele încearcă să comunice cu oamenii, dar depinde numai de noi să descoperim ce încearcă să ne spună.”

Distribuiţi această poveste uimitoare prietenilor şi familiei!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, ...

error: Content is protected !!