Bebeluș salvat de un pitbull din casa în flăcări (video)

Un pitbull în vârstă de opt luni pe nume Sasha a devenit erou după ce a salvat o fetiță dintr-un apartament din California, după ce acesta a fost cuprins de flăcări.

Loading...

Fetița în vârstă de șapte luni a rămas blocată în dormitor, însă câinele era înăuntru și a început să împingă ușa, lătrând foarte tare.

Un câine din rasa pitbull i-a impresionat pe locuitorii din California, după ce a salvat copilul unei familii din casa cuprinsă de foc.

„Când am ajuns la fața locului, Sasha o prinsese deja pe fetiță de scutec și o trăgea afară din casă”, a relatat mama fetiței.

Focul a distrus apartamentul în proporție de 70%, dar familia e bucuroasă că toți au scăpat cu viață.

Patrupedul era în curtea locuinţei, când flăcările au cuprins acoperişul. Alertată de lătrat şi fără să ştie nimic de incendiu, stăpâna i-a deschis uşa, iar câinele a luat-o la fugă pe scări. L-a apucat pe bebeluş de scutec şi l-a tras din pat până ca mama lui să apuce să intervină.

Au ieşit apoi cu toţii din casă, iar incendiul a fost stins de pompieri.

Acţiune de salvare inedită. Caprioară ghinionistă, salvată de pompieri

De o acţiune de salvare inedită au avut parte azi dimineaţă pompierii din Suceava. Au eliberat o căprioară prinsă într-un gard.

Un localnic i-a chemat pe pompieri în ajutor, după ce a văzut că animalul nu mai poate ieşi. Riscul să îngheţe sau să se rănească grav era mare.

Pompierii s-au apropiat cu grijă, iar după ce au scos căprioara din gardul de sârmă au dus-o în autospecială. Au verificat dacă nu a fost rănită, au încăzit-o cu o pătură, apoi au mers la marginea pădurii unde au eliberat-o.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!