Bebeluşul se târăşte până aproape de acest Husky. Imaginile surprinse de tatăl copilului au devenit virale

Unii părinţi sunt reticenţi în ceea ce priveşte prietenia dintre un bebeluş şi câinele de companie al familiei. Aceştia se tem uneori că patrupedul îi va face rău copilului, neştiind ce reacţie va avea câinele vizavi de acţiunile pline de curiozitate ale micuţului. Cei doi protagonişti din aceste imagini par însă să se iubească reciproc!

Loading...

Micuţul din aceste imagini îl are în faţa lui poate pe cel mai bun prieten al său, un câine din rasa Husky. Câinele are o talie impresionantă faţă de bebeluş, dar acest lucru nu îl sperie pe copilul care se apropie de el fără nicio reţinere. Bebeluşul se târăşte cât mai aproape de patruped şi îl mângâie cu multă delicateţe simţind blăniţa moale a acestuia.

Câinele primeşte bucuros tratamentul preferenţial din partea bebeluşului şi mai mult de atât se răsfaţă teribil rostogolindu-se în faţa bebeluşului pentru a-i arăta că la rândul lui îi acordă toată atenţia. Şi câinii îi iubesc pe toţi cei care le acordă acel statut de prieten în adevăratul sens al cuvântului. Aceste imagini stau mărturie faptului că nimic nu este imposibil.

A adopta un câine pentru ca micuţul familiei să crească alături de el poate fi o binecuvântare. Patrupedul va avea întotdeauna o relaţie deosebită cu copilul bazată pe respect, compasiune şi dragoste necondiţionată, mai ales că vor rămâne prieteni pentru totdeauna.

Un Ciobănesc German salvat vede oceanul pentru prima dată şi nu se poate abţine să nu „plângă ca un om”

Nu de mult timp pe internet a început să devină viral un videoclip adorabil care îl are ca protagonist pe Herschel, un câine din rasa Ciobănesc German. După ce a fost înlănţuit timp de aproximativ 5 ani şi apoi trimis dintr-un adăpost în altul, patrupedul a primit în sfârşit o nouă şansă la viaţă. Reacţia pe care acesta o are atunci când vede pentru prima oară oceanul este uimitoare!

Viaţa lui Herschel nu a avut un debut tocmai potrivit, el petrecându-şi primii cinci ani în lanţuri. Chinuit şi abătut, acest câine îşi pierduse orice speranţă, până când a ajuns într-un adăpost pentru animale. Ciobăneştii germani, precum Herschel, se luptă însă adesea cu dificultatea de a fi adoptaţi pentru că unii oameni îi pot considera agresivi sau pur şi simplu se simt copleşiţi de dimensiunea acestora.

O adevărată şansă de a se bucura de o viaţă frumoasă a primit-o într-un alt adăpost, unde un voluntar cu mult suflet chiar l-a ales ca şi candidat pentru o zi cu totul specială. Herschel s-a bucurat atunci de foarte multe activităţi minunate, iar imaginile surprinse în acea zi au atras atenţia a sute de persoane, care au şi depus cereri pentru a-l adopta. Acum patrupedul are o familie şi acelaşi voluntar care l-a iubit necontenit s-a oferit să îl ducă personal în Redding, California, acolo unde avea să-şi găsească un cămin definitiv.

Pe drumul către nouă casă o oprire spontană i-a adus patrupedului o bucurie inimaginabilă. El a putut să vadă pentru prima dată oceanul, iar reacţia sa i-a şocat pe toţi cei care se aflau în jur. Cu greu s-a putut abţine acesta să nu verse „lacrimi de fericire”. Viaţa sa prindea în sfârşit contur, pentru prima dată se simţea liber şi se putea bucura de tot ceea ce natura îi oferea.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!