Bonele pentru animale, tot mai căutate în România. Cât plătesc stăpânii patrupedelor

Bonele pentru animale încep să devină și la noi o concurență serioasă pentru hotelurile destinate câinilor și pisicilor.

Loading...

Pentru cel mult 50 de lei pe zi, există persoane dispuse să vă plimbe și să vă hrănească animalul atunci când sunteți în concendiu ori într-o călătorie de afaceri.

Afacerea a prins avânt, iar pe internet au apărut platforme dedicate și bone cu recomandări.

Studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj, Ana este bonă pentru animale de câțiva ani. A avut grijă de zeci de câini atunci când stăpânii lor plecau de acasă. Acum, de pildă, este dădacă pentru un pitbull.

Ana, bonă pentru animale:“Până în ianuarie sunt pet-sitterul cățelului și nu facem foarte multe lucruri, dormim împreună toată ziua.”

Claudiu a debutat în domeniu acum doi ani când un prieten i-a cerut să aibă grijă de câinele lui cât se află în concediu. I-a plăcut și astfel a devenit stăpân de împrumut pentru tot soiul de vietăți, de la câini și pisici până la șerpi și igoane.

Reporter:“Ce presupune o muncă de bonă?

Claudiu Gheorgiță, bonă pentru animale: Curățenie, plimbat dat de mâncare, periat, dacă e nevoie dus la veterinar. Avantajul e că nu mai trebuie să îți duci animalul la hotel.”

Bonele pentru animale percep între 15 și 50 de lei pe zi și sunt extrem de căutate. Unul dintre doritori este Marius care are un beagle de 6 luni.

Marius Ergy, stăpân câine: “Ne-am gândit că totuși față de un hotel este un avantaj pentru că este un serviciu personalizat. Dacă îl duci la un hotel ai toate șansele că acel cățel să fie tratat la gramadă.”

Pe internet au apărut mai multe platforme în care se întâlnesc cererea cu oferta.

Prezentare platforma bone pentru animale: “Dacă ești ocupat, poți să îți găsești o persoană să îi plimbe, să dea de mîâncare. Fiecare petsitter are tarifele lui dar poți să negociezi în funcție de numărul de zile.”

Deja, grație internetului mulți și-au rezervat bone pentru Crăciun și Revelion.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!