Braconier obligat de judecator sa se uite o data pe luna la filmul de animatie Bambi

Sentinţa creativă a unui judecător din statul american Missouri face înconjurul lumii. Magistratul a condamnat un braconier, care a împuşcat cerbi cu duiumul, la un an de închisoare, răstimp în care va fi obligat să vadă lunar filmul de animaţie Bambi.

Loading...

David Berry, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat pentru uciderea ilegală de animale sălbatice într-unul din cele mai grave de cazuri de braconaj de cerbi din istoria statului Missouri.

Individul ar fi ucis sute de cerbi în răstimp de 3 ani. Clasicul film de animaţie Disney, din 1942, este povestea unui pui de căprioară care îşi pierde mama, împuşcată de vânători.

Bonus : Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la Sănătate. Nu are rost. Sunt bani furați de un stat care isi calca cetatenii in picioare. Aflata in Italia, unde baietelul sau se afla sub tratament, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu are contact cu alti romani plecati la randul lor in cautarea unei solutii a problemelor de sanatate.

In multe ocazii, relatarile Magdei Vasiliu, facute pe pagina sa de Facebook, au darul de a ne oferi o perspectiva reala asupra implicarii statului roman in ajutorul pacientilor pe care nu i-a putut ingriji in tara. O perspectiva sumbra, revoltatoare, uneori de-a dreptul distopica, din care reies numeroase tare de logica, de legislatie, de umanitate…

„L-am cunoscut pe Danut Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu. Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!!
Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate!In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa ti permiti sa i spui unui om sa si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer… sunt boli.rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv… Auzi! Sa ti cauti sponsori ca sa ti faci bine copilul!!! Unde dracu s a mai pomenit asa ceva???”, a scris Magda Vasiliu Stoian.

Dorim cu aceasta ocazie sa atragem atentia in legatura cu ceea ce a spus MAGDA: NU statul roman este de vina , de vina sunt cei CARE SUNT LA GUVERNARE SAU AU FOST LA GUVERNARE mai exact la fraiele PUTERII !! Acestia trebuie sa plateasca amarnic si ei si familiile lor !

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!