Câine aruncat pe geam la Timişoara. Pompierii au salvat patrupedul ajuns între crengile unui copac

Un câine a ajuns prins între crengile unui copac din Timişoara, după ce a fost aruncat pe geam, de la etajul 4, de stăpânul său, pe motiv că l-ar fi deranjat din somn.

Loading...

Pompierii din Timişoara au avut parte de o misiune mai dificilă de a salva un câine prins între crengile unui copac, după ce a fost aruncat pe geam de stăpânul său.

Inițial, salvatorii ar fi crezut că este o glumă, însă, ajunşi la fața locului, au reușit să coboare teafăr patrupedul din copac.

Imaginile cu animalul prins în copac au ajuns pe reţelele de socializare.

„Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că la deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, este mesajul postat pe Facebook de cel care a observat animalul ajuns între crengile unui copac.

Imediat ce a fost dar jos din copac, câinele a luat-o la fugă.

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii pentru că erau în urmă cu plata taxelor

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii care rămăsese puţin în urmă cu plata taxelor. Autorităţile au recurs la această modalitate extremă, pentru că oamenii nu aveau altceva de valoare. Scos la vânzare pe Internet, mopsul s-a vândut cu 750 de euro, iar autorităţile şi-au recuperat, astfel, jumătate din sumă. Cazul i-a indignat, însă, pe apărătorii drepturilor animalelor care au considerat că autorităţile au acţionat într-un mod barbar. Aşa că vor să le dea în judecată şi să redea animalul proprietarilor de drept.

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!