Câine erou care și-a salvat prietenul din apă. Fimulețul a devenit viral (Video)

Un câine curajos și-a salvat prietenul trăgându-l din râu cu ajutorul unui băț. Cel puțin asta se observă din filmare. Însă, în realitate nu se știe dacă el a vrut să-l salveze sau doar să-i fure bățul din gură.

Loading...

Imaginile au fost surprinse în Cordoba, Argentina. Pe filmare se observă cum un labrador negru urmărește un băț care plutește pe apă. El face mai multe salturi pe o stâncă alunecoasă, însă la un moment dat cade în apă și reușește să-și revendice ”premiul”.

Câinle erou care își salvează prietenul din apă

Prietenul său, un labrador alb, privește cu îngrijorare întreaga scenă. Labradorul negru, deși este în apă, el ține strns cu dinții de băț, lucru care îi și salvează viață. La un moment dat el este luat de curenți, însă prietenul său de pe margine este atât de rapid încât prinde cu dinții bățul, ținut în gură de prietenul său.

Ambii câini mențin un echilibru incredibil cu ajutorul bățului. Din fericire niciunul dintre câini nu a fost rănit. În descrierea filmulețului, proprietarul a menționat faptul că cei doi câini cunosc foarte bine zona.

Câinele care spune „mama” mai bine decât copilul pentru a obține ceva de mâncare

Câinii sunt în stare de orice pentru a obține ceva de mâncare. Fie devin mai iubpreți, fie încearcă să se strecoare în bucătărie, ei încearcă orice metodă pentru a face rost de mâncare atunci când le este foame.

Câinele din imagine a devenit viral după ce a reușit să-și uimească proprii săi stăpâni. Din imagini se observă că patrupedul stă lângă un bebeluș, în fața unei canapele, iar mama încearcă să-și hrănească băiețelul. În timp ce îi dă să mănânce, mama încearcă să-și convingă fiul să rostească cuvântul „mama”. Însă, marea surpriză a venit din partea câinelui, care și-a dat seama că dacă spune el „mama” va primi de mâncare.

Filmulețul de numai 27 de secunde a devenit viral pe internet și sute de internauți au comentat talentul câinelui. În plus, majoritatea celor care au reacționat la acest video au scris că stăpânii ar trebui să/și recompenseze animalul cu mai multa atenție.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!