Câinele abandonat şi plângând de frică nu conteneşte să-i mulţumească persoanei care l-a salvat

Judy Obregon conduce o organizaţie de salvare numită „The Abandoned Ones (Cei abandonaţi)”, petrecându-şi zilele mergând pe drumurile puţin circulate, în căutarea animalelor condamnate la moarte de către stăpânii lor.

Loading...

Din păcate, mulţi dintre câinii abandonaţi în apropierea Echo Lake Park, din Denver, Colorado, sunt deja morţi deoarece locul s-a transformat într-un depozit de deşeuri. Dar într-o zi, când Obregon îşi făcea plimbarea obişnuită, a văzut un câine ridicând capul şi urmărind-o cu privirea.

S-a oprit imediat să-l ajute pe căţeluşul care plângea şi mergea şchiopătând către ea. S-a mai liniştit puţin când şi-a dat seama că în cele din urmă cineva îl observase. Şi-a lăsat capul pe umărul lui Obregon şi, pentru prima dată, s-a simţit în siguranţă. Căţelul chiar i-a mulţumit, oferindu-i câteva sărutări pe obraz.

Obregon a putut observa o bucată de şiret strâns legat în jurul gâtului câinelui. De un stâlp al gardului se afla prinsă cealaltă parte a şiretului, care a făcut-o pe Obregon să creadă că patrupedul se eliberase, pielea fiindu-i străpunsă de la efortul pe care îl depusese.

În ciuda faptului că reuşise să se elibereze, câinele a rămas în acelaşi loc, aşteptând ca cineva să se întoarcă la el. Din păcate nimeni nu a făcut-o. Dacă nu ar fi fost Obregon, acest biet câine ar fi putut sfârşi în acelaşi loc în care cruzii săi proprietari l-au abandonat.

Obregon a decis să numească câinele în vârstă de şase luni Callie şi l-a dus la veterinar pentru investigaţii medicale. Din păcate, nu era microcipat. Personalul medical i-a oferit mâncare şi apă şi, cu toate că era extrem de înfometat, Callie era perfect sănătos.

Callie a mers să locuiască într-un cămin temporar până când urma să fie adoptat de o familie iubitoare. Era fericit şi comportamentul său se schimbase mult. Personalitatea sa adorabilă a revenit, arătându-şi recunoştinţa faţă de cei care i-au redat şansa la viaţă.

În ciuda a tot ceea ce a îndurat, Callie a lăsat în urmă acea perioadă nefastă şi a decis să aibă din nou încredere în oameni. Curând şi-a găsit un cămin permanent alături de un bărbat blând care îl va îngriji pentru totdeauna! A ajuns într-adevăr să doarmă într-un pat real şi chiar are o mulţime de jucării cu care poate să se joace !

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!