Câinele acesta e EROU! Și-a salvat prietenul într-un mod incredibil!

Zicala “prietenul la nevoie se cunoaşte” este valabilă şi pentru animale. Un câine din Arizona a dovedit-o din plin după ce și-a salvat prietenul de la înec! Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase!

Loading...

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un câine căzut într-o piscină face eforturi să iasă la suprafaţă.

Disperat să-şi salveze partenerul de joacă, un alt câine sare în piscină şi-l salvează.

Impresionaţi, stăpânii au făcut publice imaginile care au devenit imediat virale.

 

Așa cum era de așteptat, clipul video de mai jos a ajuns pe internet și a stârnit numeroase reacții în rândul iubitorilor de animale.

De ce sunt câinii animalele de companie preferate

 

Beneficiile de a deține un câine

Nimic nu este mai bun decât o plimbare lungă cu prietenul tău patruped, într-o dimineață răcoroasă de primăvară. Sau să vezi bucuria de pe fața acestuia când iei o minge și știe că este timpul de joacă în parcul din zonă! Chiar și relaxarea acasă pare mai bună în compania acestuia.

Există o vorbă, care, desigur, este adevărată, că animalele de companie și câinii îți reîntorc dragostea de zece ori.

Este important să te gândești foarte bine înainte de a-ți lua un câine. Poate fi o muncă grea și este o implicare pe viață, deoarece câinele se bazează pe tine pentru mulți ani înainte.

Odată ce te-ai asigurat că ai timp și un stil de viață care poate include un câine, și te-ai documentat despre diferitele rase și personalități, este timpul să vezi beneficiile de a deține un câine.

 

Știai că?

Studiile au arătat că posesorii de câini au o tensiune mai scăzută, colesterol mai mic decât cei care nu dețin câini și este mai puțin probabil să aibă probleme ușoare sau grave de sănătate.

În general, posesorii de câini au un sistem imunitar mai puternic, ajutându-i să fie mai sănătoși și să petreacă mai puțin timp cu vindecarea bolilor și virușilor. De fapt, posesorii de câini merg la medic mai puțin decât cei care nu dețin câini și este mai puțin probabil să ia vreo medicație.

Oamenii își revin mai repede din boli și chiar au rate de supraviețuire mai mari după un atac de cord, dacă dețin un câine.
Copiii care au un prieten blănos lipsesc mai puține zile de la școală din cauza bolilor.

Adesea, copiii cu boli cronice reacționează mai bine la tratament atunci când au un companion canin.

Câinii ne asigură o stare de bine emoțională, datorită iubirii lor necondiționate și, de aceea, sunt o bună companie și alinare pentru persoanele care locuiesc singure.

Posesia unui câine poate ajuta oamenii să se refacă după traume personale, cum ar fi pierderea unei ființe dragi.

Posesia unui câine îi poate ajuta pe cei cu probleme de sănătate mintală să se refacă și să se simtă mai bine.

Plimbarea regulată a unui câine îmbunătățește, cu adevărat, nivelul tău de sănătate și te poate ajuta să te menții mai sănătos.

Plimbarea câinelui va însemna întâlnirea cu alți posesori de câini – ceea ce înseamnă că îți poți face noi prieteni, odată cu câinele tău!

Plimbările îți pot asigura timp valoros departe de toate problemele și vei petrece timp de calitate alături de prietenul tău credincios.

Pe lângă toate aceste beneficii majore, câinii sunt și extrem de amuzanți. Te pot face să râzi, sunt lângă tine la sfârșitul unei zile grele și sunt aproape întotdeauna acolo pentru a-ți oferi o îmbrățișare, când ai nevoie!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Înghețată pentru câini. Patru rețete delicioase de înghețată pentru câinele tău

Căldura încă nu ne-a dat pace, așa că încă trebuie să ne luptăm cu toate ...

error: Content is protected !!