Cainele care se crede om si s-a asezat in fund pe scaun, intr-un tren. Cine se afla langa el.

O femeie din Scotia a avut parte de o intamplare amuzanta in timpul unei calatorii cu trenul.
Domenica Smailes a postat duminica, pe Twitter, poze cu un caine entuziasmat care s-a asezat pe scaunul de langa ea, in tren, luand pozitia unui om.

Loading...

“Cainele unui strain s-a asezat langa mine”, a scris femeia, cucerind internautii cu postarea sa, care a fost redistribuita de peste 8.300 de ori.

Catelusul resuscitat minute in sir de pompierul erou din Pitesti a murit. Mesajul publicat de Costache Mugurel

Snoopy, cainele intoxicat cu fum in timpul unui incendiu in Pitesti si care a fost resuscitat minute in sir de un pompier local, a murit la o clinica veterinara din Bucuresti.
“Drum bun prietene sa ne vedem cu bine acolo sus. Te voi iubi mereu”, este mesajul lasat pe Facebook de pompierul Costache Mugurel care a devenit un adevarat erou dupa ce i-a facut respiratie gura la gura.

Imaginile cu resuscitarea nu au facut doar inconjurul Romaniei, ci au ajuns si in presa internationala, unde iubitorii de animale le-au urmarit cu sufletul la gura.

Mugurel a tinut legatura in permanenta cu cei de la clinica veterinara in care era ingrijit Snoopy. Iar sambata chiar a fost cu familia in vizita la el.

“Tu ai dat totul, altuia nici nu i-ar fi pasat. Respectele noastre” i-a scris un prieten pompierului Costache Mugurel.

“Catelusul salvat de prietenul nostru, pompierul erou Costache Mugurel a plecat acolo sus unde mai devreme sau mai tirziu mergem cu totii indiferent de statut,sex sau religie insa gestul si fapta lui Mugurel care a facut inconjurul planetei va ramane vesnica si va fi de povestit sute de ani de aici inainte” i-a scris un alt admirator.

Starea animalului era un critica. Pentru ca a stat in stop cardio-respirator minute bune, cainele a avut afectat creierul si s-a ales cu o paralizie pe partea dreapta.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!