Câinele de frontieră care i-a lăsat fără cuvinte pe jurații Românii au talent VIDEO

Cei patru membri ai juriului Românii au talent au fost impresionați încă de la primul număr de vineri seara. Câinele Lachi și instructorul lui Ghenadie Rotaru au reușit să facă un număr de excepție. Lachi a intrat singur pe scenă, a mers la microfon și apoi a început un număr incredibil de dresaj.

Loading...

Instructorul său, Ghenadie Rotaru, este polițist de frontieră, iar câinele este unul dintre cei folosiți pentru depistarea drogurilor. ”Câinele ăsta avea ceva uman în el. Felul în care mergea, cum se așeza în fund”, a spus Andy Moisescu la finalul numărului celor doi.

Lachi a venit la Românii au talent la preselecțiile show-ului, și a impresionat juriul său. Este un câine lup care a fost antrenat de forțele speciale și dresoru său.

Lachi și-a ținut respirația într-un borcan cu apă preț de câteva minute, a dansat și a făcut show pe scena Românii au talent.

A fost un moment de senzație, iar spectatorii și telespectatorii l-au savurat din plin.

Show-ul de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV a oferit încă din primele minute un adevărat spectacol, vineri seara. Câinele polițist Lachi a intrat singur pe scenă, a mers la microfon și… s-a prezentat cu un lătrat. Apoi a început să alerge doar pe cele două labe din spate, iar stăpânul său a intrat și el pe scenă să îi dea indicații.

Cei doi au părut că se înțeleg de minune. Câinele s-a sincronizat perfect cu stăpânul său și nu doar că a reușit să treacă printre picioarele lui în timp ce acesta mergea, ci și-a pus labele pe bocancii lui și s-a lăsat ghidat de pașii acestuia.

Mihai Petre, uimit de câinele care și-a ținut respirația sub apă

Câinele polițist a reușit să îl impresioneze pe Mihai Petre, care este un mare iubitor de animale. Momentul care l-a dat pe spate pe juratul de la Românii au Talent a fost de-a dreptul incredibil. Câinele a primit comanda să bage botul într-un bidon de plastic plin cu apă, a executat comanda și și-a ținut respirația câteva zeci de secunde, până când stăpânul său i-a dat voie să scoată botul afară.

Impresionat a fost și Smiley, care a exclamat: „Bă, extraordinar, n-am văzut așa ceva. Eu n-am văzut un câine care să-și țină respirația sub apă.” O altă reacție a venit din partea lui Andi: „Câinele ăsta avea ceva uman în el, cum stătea el în fund și mergea în două labe.”

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!