Câinele este BLOCAT pe ȘINELE DE TREN timp de 2 ZILE. Ce face FRATELE lui pentru el, deși nu îl poate scoate de acolo, e HALUCINANT! Și se mai spune că animalele nu au suflet! VIDEO

Se știe că legătura dintre un câine și un om este extrem de puternică, dar ce spuneți de legătura dintre câini, mai exact cea dintre frate și soră?

Loading...

Imaginile pe care le puteți urmări mai jos arată această legătură indestructibilă care-i face pe acești simpli câini vagabonți să facă imposibilul unul pentru celălalt!

Veți vedea cum, fiindcă femela este blocată pe șinele de tren timp de două zile întregi, fratele ei refuza să plece de lângă ea. I-a ținut de cald, i-a adus mâncare, iar eforturile lui au fost uriașe, și-a ținut sora în viață până când au fost salvați de un om.

Persoana care a filmat clipul de mai jos a vrut să arate tuturor cât de protectivi pot fi câinii unul cu altul, uite cât de minunată e această legătură:

 

Așa cum oamenii au propria lor limbă, și animalele comunică în felul lor. Fiecare specie de animale are o proprie limbă.

Chiar și termitele comunică între ele. Când sunt în pericol se izbesc de pământ. Este un mod de a se avertiza reciproc.

Alte animale fluieră atunci când sunt în pericol. Balenele scot sunete care pot fi auzite la 5000 km, iar albinele vorbesc prin dans. Animalele utilizează semne chimice, acustice, optice, pe care mulți dintre noi nu le înțelegem.

Atunci când pisica toarce este un semn de relaxare, de trandețe. De regulă, se așeză pe corpul stăpânului, acolo unde un organism prezintă disfuncții, boală.

Când o pisică scuipă, ceva a speriat-o. Urletul pisicii este un semn de necaz. Când pisica te linge, te atinge cu lăbuțele este semn că te iubește.

Câinii comunică prin lătrat, scâncit, mârâit, urlet, oftat, purtarea cozii. Sunt mesaje pe care puțini dintre noi le înțelegem. Spre deosebire de oameni, animalele ne acordă o dragoste necondiționată. Cum poți să explici întâmplarea cu un câine care a fost închis într-o magazie, pe tot parcursul ceremoniei de înhumare a stăpânului său.

Cu puțin timp înainte de înmormântare, câinele care nu cunoştea drumul spre cimitir, a ajuns lângă sicriul stăpânului său. S-a așezat lângă groapă și a asistat liniștit la tot ritualul,după care a venit în fiecare zi la mormântul stăpânului.

 

Pegas, cel mai celebru cal mânca jăratic

În mitologie, calul reprezenta forță și viteză. Pegas, cel mai celebru cal mânca jăratic. Legătura dintre om și cal este un miracol. De la cai putem învăța respectul, eleganța, puterea, frumusețea, rezistența.

În zodiacul chinezesc sunt 12 animale. Calul se evidențiază prin însușiri și simboluri deosebite. Calul a fost domesticit din vremuri imemoriale. În zodiacul chinezesc, calul corespunde Gemenilor din zodiacul european.

El simbolizează pragmatismul și dragostea necondiționată. Elementul natural al calului este focul și este o sursă de energie pentru Yang.

Împăratul Caligula și-a numit calul senator. A dorit să-i umilească pe membrii Senatului, pe care îi considera inferiori calului său. Richard al III-lea ar fi spus, un cal, un cal, pentru regatul meu.

S-a spus că Shakespeare a creat un cadru pentru un cal fictiv. Aceeași idee o regăsim în romanul lui Cervantes, acolo unde calul este la fel de celebru ca Don Quijote.

În istoriografia românească există o întâmplare asemănătoare. Ștefan cel Mare și-a pierdut calul și un oarecare Purice i l-a oferit.

Pe calul Bucefal nu a reușit nimeni să-l încalece, decât Alexandru cel Mare, atunci când avea 13 ani. După ce a murit, împăratul l-a înmormântat cu onoruri militare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!