Câinele este închis într-un spaţiu îngust în spatele grilajelor doar pentru a „avea grijă” de pizzerie

Deşi mulţi câini sunt consideraţi de către stăpânii lor membri cu drepturi depline ai familiei adoptive, există şi cazuri când, din păcate, anumite persoane nu vor binele animalelor pe care le au în grijă.

Proprietarul unui restaurant-pizzerie din Peru a comis cel mai îngrozitor act de abuz împotriva câinelui său.

Cazul s-a răspândit cu viteza luminii pe reţelele sociale după ce o femeie numită Shery Muñoz a surprins într-o fotografie un biet câine închis într-un spaţiu de numai câţiva centimetri aflat în spatele grilajelor montate la sediul proprietarului.

Bărbatul şi-a pus animalul pe post de „câine de pază” şi, astfel, în acel spaţiu greu de privit, acţiona ca o alarmă pentru a ţine hoţii la distanţă.

Afacerea se numeşte „Pizza Raul” şi se află pe strada Francisco Bolognesi nr. 6, în cartierul Santa Anita, Lima, Peru.

Aparent, aceşti proprietari lipsiţi de inimă au uitat că patrupedul este şi el o fiinţă vie şi, ca atare, simte foamea, căldura, frigul şi suferinţa.

Shery a fost distrusă când a văzut această scenă deplorabilă şi a apelat la Facebook pentru a raporta incidentul pe data de 18 martie.

„Distribuiţi. Acest căţeluş a fost blocat începând cu seara trecută şi această imagine a fost surprinsă astăzi. Câinele nu are loc să doarmă şi este foarte însetat. […] Locaţia se numeşte PIZZERIA RAUL”, a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Povestea câinelui a devenit rapid cunoscută printre localnici şi mai mulţi utilizatori au raportat acest incident, inclusiv pe Twitter.

Proprietarii restaurantului nu au dorit să ofere nicio explicație, dar Shery, după ce a depus reclamația la poliţie, se așteaptă să obţină o reacţie, iar proprietarii să răspundă în faţa legii pentru acțiunile lor.

Un lucru este cert: Toţi speră ca proprietarii să fi înţeles ceva din cruzimea comportamentului lor.

O imagine care spune mai mult decât o mie de cuvinte. Orice iubitor de animale ar fi profund mâhnit să vadă tristeţea din ochii acestui câine.

„Există două lucruri ce pot fi luate în considerare: 1) să se depună o plângere la poliţie, fiindcă există legi care protejează animalele şi 2) Clienţii să boicoteze această afacere şi să nu mai cumpere de la ei. Trebuie luate măsuri acolo unde doare cel mai mult. Cei care nu ştiu să trateze un câine aşa cum este normal, nu au o inimă bună şi drept urmare nu merită nicio consideraţie”, a scris cineva într-un comentariu.

Distribuiţi acest articol pentru a creşte gradul de conştientizare împotriva abuzului asupra animalelor, iar asemenea fapte să nu se mai repete.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...