Câinele furat din curte în urmă cu doi ani are parte de cea mai frumoasă revedere cu prietena sa cea mai bună

În lunia iunie a acestui an, un adăpost pentru animale din Ucraina a salvat un câine cu ochi albaştri, murdar, neglijat, care locuia pe străzi.

Loading...

Bietul câine era costeliv şi avea o mare parte din corp acoperită de scabie.

Descoperiţi mai jos întreaga poveste:

Voluntarii de la adăpost i-au oferit câinelui hrană şi medicamente, apoi au depus toate eforturile pentru a-i căuta un cămin permanent.

Adăpostul a publicat o fotografie cu acest patruped pe pagina lor Facebook. Deoarece câinele încă nu-şi revenise complet, voluntarii erau convinşi că oamenii vor evita să-l adopte. Dar, spre surprinderea acestora, ochii albaştri şi trişti ai câinelui au atras atenţia utilizatorilor de Facebook care au distribuit articolul de sute de ori!

La numai două zile după publicarea fotografiei, o femeie a contactat adăpostul şi a spus că patrupedul seamănă cu prietenul ei dispărut.

Femeia le-a explicat că Lord, câinele ei, a fost furat din curtea casei sale în 2017. Femeia a fost devastată de această pierdere – şi încă îi lipseşte teribil.

„Îşi căuta câinele de doi ani”, a declarat Galina Lekunova, una dintre angajatele adăpostului, pentru The Dodo.

A doua zi, femeia a venit la adăpost pentru a întâlni câinele. Voluntarii au filmat un videoclip înduioşător care surprinde perfect momentul reuniunii.

Câinele şi femeia s-au apropiat unul de celălalt, amândoi puţin emoţionaţi şi neliniştiţi. Apoi, coada câinelui a început să se mişte în aer. S-a ridicat în două labe îmbrăţişând femeia, care imediat a început să plângă. Era clar că patrupedul era nimeni altul decât Lord, câinele său!

„Ce zi fantastică de Luni, încărcată cu lacrimi de bucurie la primele ore ale dimineţii!”, au scris cei de la adăpost pe pagina lor Facebook. „În tot acest timp, proprietarii săi îl căutau, publicând fotografii pe grupuri. Şi în sfârşit l-au găsit – un adevărat miracol. Mulţumită postării dvs. câinele a fost văzut de un prieten de familie! Acesta i-a sunat pe proprietari, care s-au grăbit să-şi revadă comoara!”

Adăpostul a mulţumit tuturor pentru că au distribuit postarea, ajutându-l atât pe Lord, cât şi pe cea mai bună prietenă a sa să se reunească.

„Mulţumim tuturor celor care ne-au distribuit postarea”, a scris adăpostul. „Vă mulţumim pentru că viaţa câinelui a fost salvată şi liniştea s-a întors în sufletul proprietarei sale!”

Videoclipul care înfăţişează emoţionanta reuniune a devenit rapid viral, fiind vizionat de peste un milion de persoane. Toată lumea a fost impresionată de legătura specială dintre Lord şi proprietara sa.

„Acest câine a stat un moment şi apoi parcă a început să plângă după mama lui adoptivă ‘Mama!!!!! Chiar tu eşti? M-ai găsit!!!!’ Plâng de fericire când scriu aceste rânduri. Vă mulţumim că aţi reunit această familie”, a scris unul dintre utilizatorii care au vizionat imaginile.

Câinele şi mama lui adoptivă au o legătură uimitoare şi suntem atât de bucuroşi că sunt din nou împreună! Dacă doriţi să vedeţi momentul în care Lord şi proprietara sa s-au reunit, vizionaţi videoclipul de mai jos.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ce face aceasta catelusa pentru a se reuni cu familia sa…

Simţul orientării este foarte important, astfel încât atunci când suntem în dificultate, putem găsi întotdeauna ...

error: Content is protected !!