Câinele înfometat vede o femeie întinsă pe pământ. Ce face după aceea e înduioşător

Fără adăpost sau mâncare, un câine abandonat pe nume Bear trăia în zona munţilor Evans Creek, până când un înger şi-a făcut apariţia în viaţa lui. Deşi mai multe persoane au încercat să-l salveze, tuturor le-a fost imposibil să se apropie de căţeluş…

Loading...

Cu toate acestea, o femeie pe nume Amanda a fost hotărâtă să salveze viaţa căţelului. Amanda şi prietenul ei, Dylan, au încercat mai bine de o oră să-l captureze, dar, de asemenea, fără succes.

Îi era prea frică să se apropie de oameni… Şi Amanda ştia că nu va fi uşor să prindă câinele. Apoi a venit cu un plan ingenios! Femeia s-a prefăcut că e moartă, ca să trezească curiozitatea câinelui şi să-l ademenească în apropierea ei.

Femeia stătea nemişcată de ceva timp,iar câinele, încet, se apropia. În cele din urmă, Bear a venit lângă Amanda şi a mirosit-o! Apoi s-a aşezat lângă ea, ca şi cum ar fi vrut să-i spună: „Sunt aici!”

În următoarele două ore, Amanda a încercat să-i câştige încrederea câinelui, sugerându-i acestuia că nu venise acolo ca să-l rănească!

Mulţumită imaginaţiei Amandei, Bear a primit în sfârşit ajutorul de care avea nevoie. O organizaţie de salvare a animalelor, numită Lost & Found Pets, a încercat să-i identifice stăpânii, dar fără succes.

Din fericire, o altă familie şi-a dorit să-l adopte, primindu-l cu braţele deschise în casa lor, iar Bear este cât se poate de bucuros!

Cine ar fi bănuit că planul Amandei va funcţiona? Bear a decis să-şi arate compasiunea şi în cele din urmă a fost salvat.

Distribuiţi această întâmplare fericită cu prietenii şi familia!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!