Câinele nu avea voie în pat – dar uite cum l-au găsit stăpânii când s-au întors acasă!

Animalele de companie sunt poate cele mai bune prietene ale oamenilor, iar căţeluşii în special sunt foarte apreciaţi şi iubiţi de stăpânii lor. În schimb, patrupezii le oferă iubirea lor în mod necondiţionat de fiecare dată când au ocazia, încercând să le aducă zâmbetul pe buze stăpânilor lor.

Loading...

Căţeluşul din aceste imagini este puţin diferit faţă de majoritatea patrupezilor şi pe măsură ce veţi viziona filmuleţul vă veţi da seama de acest lucru. De departe, căţeluşul poate fi considerat cel mai leneş căţel din lume!

În fiecare dimineaţă, acesta aşteaptă cu nerăbdare ca stăpânii lui să se trezească şi să plece de acasă. Se pare că locul său preferat de odihnă şi linişte este patul stăpânilor, tocmai de aceea nu pierde ocaza de a se bucura de câteva clipe de linişte într-un culcuş călduros.

Ceea ce este absolut incredibil este modul în care l-au găsit stând în pat. Acesta s-a aşezat cu burta în sus şi cu picioarele ridicate. Pentru că nu era ceva ce vedeau în fiecare zi, stăpânii căţelului au imortalizat momentul şi l-au filmat.

Râzând în hohote, stăpâna patrupedului încearcă să îl convingă să se ridice din pat, ademenindu-l cu diverse promisiuni. Aşa cum era de aşteptat, patrupedul refuză şi îşi continuă momentul său de relaxare.  Este impresionant cum acest căţeluş drăgălaş reuşeşte să îşi binedispună stăpânii cu reacţiile lui extrem de amuzante.

La un moment dat stăpânul căţelului a apreciat chiar că drăgălaşul său animal are o poziţie potrivită pentru o rugăciune. Aceste imagini sunt teribil de amuzante tocmai pentru faptul că nu vedem în fiecare zi o astfel de scenă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!