Câinele s-a plictisit să-şi aştepte proprietarul în maşină. Răzbunarea sa i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă! VIDEO

Responsabilitatea faţă de animalele noastre de companie ne revine în totalitate şi uneori trebuie să răspundem cu multă promptitudine la reacţiile incredibile ale acestora. Poate vă întrebaţi cum ar reacţiona un câine lăsat de stăpânul lui închis în maşină chiar şi pentru scurt timp? Privind aceste imagini veţi afla răspunsul şi fără îndoială vă veţi amuza instantaneu.

Loading...

În timpul unei plimbări de weekend alături de cei doi patrupezi ai familiei, Melissa Tonkin din Altoona, Pennsylvania, a părăsit pentru puţin timp automobilul pe care l-a parcat în faţa unui magazin. Cei doi câini din rasa Airedale Terrier au rămas înăuntru să-şi aştepte stăpâna, însă se pare că acest lucru nu a fost deloc pe placul lor, mai ales al unuia dintre ei.

Pentru a-i atrage atenţia stăpânei că deja a întârziat prea mult, unul dintre câini s-a aşezat confortabil pe scaunul şoferului şi cu labele din faţă pe volan a acţionat la maxim claxonul. Instantaneu dinspre maşina s-a auzit sunetul caracteristic produs de claxon, iar acest lucru a fost auzit fără îndoială de stăpâna lor. Ea a realizat în acel moment că răbdarea patrupezilor ei a luat sfârşit şi este cazul să se întoarcă la maşină pentru a continua călătoria.

Fără îndoială că aceşti câini îşi iubesc mult stăpâna, dar nu au răbdare să aştepte atât de mult în acelaşi loc, mai ales stând închişi în maşină. Patrupezilor le place tare mult să călătorească, drept urmare i-au atras atenţia acesteia în cel mai amuzant mod. Inteligenţa câinilor este deja dovedită, iar aceste imagini nu fac altceva decât să confirme acest lucru.

Câinele, mai uman decât omul. Un maidanez a salvat un nou-născut

Un incident incredibil a avut loc în S-E Peninsulei Arabiei, în Oman. Un câine fără de stăpân a găsit un copil nou-născut şi l-a cărat prin deşert pentru a-l salva.

Autorităţile din Oman au iniţiat o investigaţie pe marginea acestui caz care s-a viralizat rapid pe site-urile de socializare şi care a şocat o lume întreagă.

Bărbatul, care a surprins câinele, a alergat spre el cu ideea de-a salva copilul, crezând că animalul voia să-l manânce. În cazul în care acest lucru ar fi fost adevărat, câinele ar fi luptat pentru “pradă”.

Pe măsură ce oamenii s-au adunat în jurul lui, câinele a stat cuminte alături, fără a încerca să se opună când copilul a fost luat.

Oamenii au fost un pic surprinşi de reacţia câinelui, fiindcă acest lucru nu e ceva la care să te aştepţi prea des.

Incientul s-a întâmplat chiar în apropierea unui spital, astfel copilul a fost dus la camera de gardă rapid. Medicii au fost uimiţi când au descoperit că micuţul nu a avut nici măcar o rană pe corp chiar dacă câinele a trebuit să-l ţină, cumva, în gura pentru cine ştie cât timp.

Autorităţile din Oman au iniţiat o anchetă pentru a identifica cirumstanţele incidentului. Poliţia a verificat înregistrările de la toate spitalele, în urma suspiciunilor că maidanezzul ar fi putut fura un copil dintr-o secţie de maternitate, dar la nici-o mamă nu i-a lipsit copilul.

Martori dintr-un spital au spus poliţiei că, mai devreme, au văzut o fată la camera de urgenţă. Ea a refuzat să lase medicul ginecolog să o verifice şi nici nu i-a permis să o înregistreze, fugind în grabă din spital.

Poliţia crede că această fată ar putea fi mama copilului, ea l-ar fi născut şi l-ar fi aruncat într-un loc unde oamenii nu l-ar fi găsit. Acest câine a găsit copilul şi printr-o minune a ştiut încotro să se îndrepte pentru a salva viaţa acestuia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!