Câinele se preface mort pentru a nu pleca din parc. Strategia lui este perfectă!

Câinilor le plac foarte mult plimbările în aer liber şi poate tocmai de aceea nu se lasă duşi aşa de uşor înapoi în casă. Patrupedul din aceste imagini se preface mort tocmai pentru ca stăpânul lui să nu plece cu el spre casă, ci să mai rămână puţin în parc.

Loading...

Stăpânul acestui câine duce o muncă de lămurire epuizantă în ideea de a-l face să părăsească parcul. Patrupedului nu-i place defel ideea de a fi ţinut în lesă şi tras spre ieşirea din parc, aşa că îşi impresionează stăpânul prefăcându-se mort. În momentul în care stăpânul lui îi dezleagă zgarda de la gât acesta dă să se ridice pentru a zburda în voie.

Acest lucru nu durează însă prea mult timp pentru că proprietarul îi leagă iarăşi zgarda, încercând să-l tragă după el. Reacţia patrupedului stârneşte hohote de râs din partea celor care se odihneau pe gazonul din parc, dar mai ales din partea persoanei care filmează întreaga întâmplare.

Strategia câinelui dă roade ori de câte ori stăpânul lui îi scoate sau îi pune zgarda la loc. Degeaba bărbatul îl apostrofează cu vorbe aspre spunându-i că trebuie să meargă neapărat acasă… patrupedul nici nu vrea să audă. Într-un final, când vede că nu mai are încotro, câinele se lasă purtat de stăpânul lui şi pleacă din parc în aplauzele tuturor celor care asistaseră la amuzanta întâmplare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!