Cainele si stapanul se reunesc dupa doi ani in care s-au cautat fara incetare

Deşi acest bărbat nu credea că îşi va mai vedea vreodată cel mai bun prieten, acest miracol s-a întâmplat, iar reîntâlnirea celor doi a fost extrem de emoţionantă.

Loading...

În urmă cu doi ani Jose, originar din Columbus, Wisconsin, trăit o experienţă nefericită de familie care l-a făcut să rămână pe drumuri, având drept adăpost doar propria maşină.

Pentru că nu-şi putea permite să aibă grijă şi de Chaos, prietenul lui blănos, l-a lăsat în grija unui prieten pentru un timp până când Jose avea să-şi revină din situaţia precară în care se afla.

Din păcate, după trei luni, prietenul lui a refuzat să-i dea câinele înapoi, lăsându-l pe Jose cu inima frântă.

Într-una din zile pe o alee din comitatul Winnebago, Wisconsin, cineva a zărit un câine fără stăpân.

Un agent din zonă a prins câinele şi l-a dus într-un adăpost pentru animale. Câinele purta o zgardă cu un număr de identificare.

În scurt timp Jose a primit un email prin care trebuia să reînnoiască valabilitatea cipului pentru câinele său.

Acest mesaj l-a întristat tare mult pentru că îi ducea încă dorul prietenului său canin. Rememorând fotografiile în care cei doi erau împreună, a auzit telefonul sunând.

Jose era anunţat că un câine cu datele lui de identificare se afla într-un adăpost. Era un adevărat miracol.

A doua zi Jose s-a îndreptat spre adăpostul de animale menţionat în apelul telefonic şi a avut parte de o experienţă uimitoare

Reîntâlnirea cu câinele său a fost incredibilă după cum vedem şi în aceste imagini. Deşi la prima vedere câinele pare reţinut, în momentul în care primeşte mângâierile bărbatului, îşi

recunoaşte imediat stăpânul sărindu-i drept în braţe plin de entuziasm.

Toţi cei prezenţi s-au bucurat nespus de această întâlnire miraculoasă şi de faptul că cei doi buni prieteni s-au regăsit în sfârşit.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!