Câinele trăieşte într-un hotel, iar slujba lui este să întâmpine şi să îmbrăţişeze fiecare oaspete

Vacanţele sunt întotdeauna relaxante şi distractive, dar uneori hotelul sau pensiunea la care sunteţi găzduiţi pot face mult mai mult de atât.

Loading...

St. Regis Aspen Resort, un hotel din Colorado, are un rezident permanent, care poate transforma orice şedere în cea mai frumoasă vacanţă posibilă pentru toţi oaspeţii care trec pragul acestei locaţii.

Kitty Jacob Astor IV, un Ciobănesc de Berna în vârstă de 6 luni, este primul câine care a locuit vreodată pe această proprietate.

Sustine-ne cu un like si un share!

Mulţi oameni vizitează staţiunea Aspen pentru frumuseţea zonei şi pârtiile de schi, dar pentru cei care aleg să fie cazaţi la St. Regis este un adevărat privilegiu să-l cunoască pe acest câine adorabil, Kitty petrecând foarte mult timp cu oaspeţii hotelului.

Este foarte jucăuş cu copiii, întâmpină oaspeţii care sosesc la aeroport, îmbrăţişează clienţii în holul de la intrare, dar poate cel mai drăgălaş lucru dintre toate este faptul că îi poate vizita pe cei ce doresc să li se spună „noapte bună” înainte de culcare!

Câinele a primit acest nume deoarece John Jacob Astor IV, fondatorul hotelului St. Regis, a deţinut un patruped pe nume Kitty în 1904.

St. Regis este un hotel prietenos cu animalele de companie, astfel încât oaspeţii pot veni însoţiţi de prietenii blănoşi pentru un extra-cost de 25 USD pe zi. Hotelul este dotat cu toate facilităţile, cum ar fi culcuşuri, castroane pentru mâncare, veste de drumeţii, gulere pentru câini, zone de îmbăiere, un meniu personalizat şi multe altele!

Patrupedul a ajuns un adevărat star pe Internet şi are o pagină de Instagram unde peste 33.000 de oameni îi urmăresc fiecare mişcare.

Nu degeaba se spune că loialitatea şi dragostea de care un câine poate da dovadă nu pot fi compensate de nimic altceva, iar comportamentul acestui patruped este pur şi simplu adorabil. Distribuiţi dacă sunteţi de acord.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!