Câinele vagabond protejează copiii ajutându-i să traverseze în siguranţă o stradă aglomerată

Există câini care îşi dedică întreaga viaţă pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Un astfel de exemplu este şi frumosul Kupata. Acest blănos alb, cu mici pete negre, trăieşte pe străzi şi nu a durat prea mult până să câştige admiraţia tuturor celor din zonă pentru efortul depus în a ajuta o mulţime de copii să traverseze strada.

Loading...

Kupata a demonstrat o abilitate deosebită de a se strecura printre maşini și de a opri traficul. Dar totul pentru un scop cu adevărat nobil şi fără să-l fi dresat nimeni.

De fiecare dată când Kupata vede copii ce doresc să traverseze, devine puțin îngrijorat și îi flanchează pentru a se asigura că nu li se întâmplă nimic rău.

„Ori de câte ori observă copii pe vreun trotuar, vine lângă ei în mare viteză pentru a-i ajuta să traverseze în siguranță.”

Începe chiar să latre la maşini pentru a atenţiona şoferii să oprească. Când cei mici ajung pe cealaltă parte, câinele aşteaptă câteva secunde până când îi pierde din priviri şi apoi se întoarce la frumoasa căsuţă pe care i-au construit-o cei care îl iubesc.

Kupata locuieşte în oraşul Batumi, Georgia.

Când era doar un căţeluş, Kupata a venit la uşa Nonei Zakareishvili pentru a cere ceva de mâncare. Pe lângă hrană, femeia i-a amenajat şi un culcuş care să-l protejeze de frig şi odată cu trecerea timpului cei doi au devenit de nedespărţit. Patrupedul cu suflet nobil a crescut şi a cucerit inimile tuturor vecinilor.

Kupata a locuit alături de Nona aproximativ patru ani.

La început, vecinii i-a pus tot felul de porecle, dar cel mai cunoscut nume a rămas cel dat de măcelarul local (Kupata = Cârnăcior). De asemenea, cei doi au devenit prieteni buni şi tot el este omul care se asigură că loialului Kupata nu-i lipseşte niciodată hrana preferată.

„L-am numit astfel pentru că este mereu dolofan, fericit şi bine îngrijit.”

Dragostea sa pentru copii l-a făcut celebru pe reţelele sociale, iar Oficiul Regional de Turism a decis să îl onoreze cu un gest frumos. I-au construit o căsuţă pentru câini, unde este în siguranţă.

Nu-i aşa că merită tot ceea ce este mai bun pentru contribuţia adusă comunităţii sale? Până la urmă, este un căţel exemplar şi afectuos.

„Am făcut acest lucru pentru a-ţi mulţumi pentru tot efortul depus.”

Este o bucurie imensă să ştim că un câine minunat se bucură de sprijinul şi dragostea atâtor persoane. Sperăm că frumosul Kupata va continua să aibă grijă de copii şi că va rămâne multă vreme protectorul locuitorilor oraşului său.

Aţi mai văzut vreodată un asemenea patruped? Distribuiţi acest articol pentru a aduce un omagiu lui Kupata, un căţel cu adevărat special.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, ...

error: Content is protected !!