Câinelui abandonat îi era groază de oameni, când a fost dus la veterinar și i-au făcut radiografie, medicii s-au închinat. Erau peste tot!

Shauna Bauer salvează câini de peste 30 de ani, ea trăiește în Florida și iubește soarele. Dar într-o zi, în cartierul ei, a început să observe un câine abandonat, deși nu știa ce rasă și ce sex avea, ea a aflat că numele lui era Honeybee.

Loading...

Shauna a petrecut mult timp încercând să câștige încrederea câinelui, i-a lăsat mâncare și apă în fața casei ei, totuși, procesul era unul lent. La un moment dat, după ce un om s-a apropiat de el, câinele a sărit într-un lac de frică. Femeia bănuia că există un motiv foarte grav pentru care câinele are acest comportament, dar, în final, bunătatea ei a dat roase.

Când câinele i-a permis să îi mângâie blana, femeia a observat ceva șocant: pielea lui era acoperită de gâlme uriașe, putea vedea zeci de obiecte de metal pe sub pielea animalului. După ce l-a dus la veterinar, rezultatele au băgat groaza chiar și în medic! Câinele fusese împușcat în tot corpul de zeci de ori, rănile i se infectaseră după ce organismul lui a împins unele gloanțe în încercarea de a se vindeca.

Animalul a suportat operații multiple pentru ca toate gloanțele să-i fie scoase. În prezent el are o nouă casă iubitoare, departe de trecutul lui în care oamenii răi l-au abuzat fără milă. Iată cum arată animalul acum și care e întreaga ei poveste:

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!