Câini își iubesc stapanii si stiu sa arate acest lucru in diferite moduri

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor si cu siguranta acest lucru este bine stiut. Aeste animale sunt unele dintre cele mai loiale si iubitoare.

Loading...

De multe ori am vazut cum cainii si-au riscat viata sa isi salveze stapanii cand se aflau in situatii critice. Este de apreciat ca aceste animale sunt extrem de loiale si oricat de suparati si nervosi am fi ele sunt alaturi de noi si ne ajuta cu tot ce pot.

Chiar si atunci cand apare un copil in familie, cainii sunt extrem de atenti cu acesta si il protejeaza chiar cu pretul vietii lor. Sunt atenti la orice miscare a celui mic si il lasa sa isi fac de cap atunci cand se joaca cu el.

Nu de multe ori vedem cum cainii ii pazesc pe copii cand dorm si atunci cand se joaca ii lasa il traga de coada sau de blana chiar daca nu suporta acest lucru.

In acest articol va prezentam o colectie de poze prin care sa va aratam cat de mult isi iubesc cainii stapanii si cum ii slujesc pe acestia.

Nou-născutul trebuie sa fie supraveghiat

Acolo, există prietenie

Tot ce vrei e putina atentie

 

O privire plină de iubire

Un duo dinamic care va dura o viață

Vă rugăm să aveți grijă

Activitatea preferată

Prietenul meu și câinele lui se îmbrățișează în fiecare dimineață

Alintat de mic

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!