Cal bătut live pe facebook, pentru like-uri: “Hai bă să facem 200 de persoane, dă-i!”

Un cal a fost bătut live pe facebook, pentru like-uri. “Hai bă să facem 200 de persoane, dă-i!”, se aude tânărul care filmează grozăvia, în Dâmboviţa.

Loading...

Mai mulţi tineri din Dâmboviţa au lovit minute în şir un cal înhămat la o căruţă, în timp ce un prieten al lor transmitea totul live pe facebook.

Calul e bătut cu bicele şi îndemnat să mişte căruţa, în timp ce băiatul care filmează e auzit cum spune: “Hai bă să facem 200 de persoane, dă-i!”

Tinerii par extrem de mândri de isprava lor şi de faptul că se uită la ei atât de mulţi oameni în timp ce abuzează un animal fără apărare.

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii pentru că erau în urmă cu plata taxelor

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii care rămăsese puţin în urmă cu plata taxelor. Autorităţile au recurs la această modalitate extremă, pentru că oamenii nu aveau altceva de valoare. Scos la vânzare pe Internet, mopsul s-a vândut cu 750 de euro, iar autorităţile şi-au recuperat, astfel, jumătate din sumă. Cazul i-a indignat, însă, pe apărătorii drepturilor animalelor care au considerat că autorităţile au acţionat într-un mod barbar. Aşa că vor să le dea în judecată şi să redea animalul proprietarilor de drept.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!