Când a văzut CE FĂCEAU CÂINII acolo, au ÎNCREMENIT! Uite ce aștepta fiecare la UȘĂ, și CE SE ÎNTÂMPLA ÎNĂUNTRU

Un utilizator al rețelei sociale Reddit a postat o imagine care face cu adevărat cât miliarde de cuvinte. Iată care este adevărul din spatele ei.

Loading...

Ceea ce vedeți în imagine sunt trei câini într-un spital de copii din Italia. Ei nu sunt orice fel de câini, ci câini de terapie. Aceștia sunt folosiți în unele spitale din străinătate pentru a oferi afecțiune oamenilor din spitale, școli, zone de dezastru, copiilor cu autism, sau bătrânilor din case de bătrâni.

Acest tip de terapie a fost folosită începând cu anul 1976, atunci asistenta Elaine Smith a observat că pacienții răspund foarte bine la vizitele unui câine, iar aceștia par a avea o stare mentală mai bună. Recent s-a dovedit că acești patrupezi chiar îi ajută pe copiii care au probleme emoționale sau probleme de vorbire.

Cel care a postat imaginea pe Reddit, apoi pe Facebook este Rick Crouthamel. Alături de imagine, el a scris: ,,Într-un spital de copii din Italia – câinii de terapie nu mai au răbdare pentru a-și vedea copiii pe care îi vor iubi și îi vor ajuta. Acesta este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut azi”.

Imaginea a fost distribuită de mii de ori pe rețele de socializare, a fost distribuită chiar și în România de către actrița Oana Pellea, care a scris: ,,Atunci când îngerii stau la ușă…”

Iată îngerii:

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!