Când l-au văzut, toţi se pregăteau să-l compătimească. Ce face la final îi lasă pe toţi fără cuvinte!

Privind aceste imagini suntem profund impresionaţi de dramatismul lor, însă dacă avem răbdare să vizionăm întreg filmuleţul vom avea parte de o mare surpriză. Acest câine fără adăpost poate juca oricând un rol important într-o producţie cinematografică, reuşind să treacă de la o stare la alta într-un mod în care nu ne-am fi gândit niciodată.

Loading...

Pe o stradă aglomerată, în plin trafic, un patruped pare să nu mai aibă putere să se deplaseze pe propriile picioare, fiind la prima vedere aproape paralizat. Câinele îşi târăşte practic corpul, păşind doar pe picioarele din faţă. Acest lucru i-ar putea pune viaţa în pericol, pentru că în orice clipă o maşină sau o motocicletă îl poate accidenta.

Şoferii fac tot posibilul de a-l ocoli pe bietul animal, care pare să aibă probleme grave de sănătate. La un moment dat unul dintre şoferi chiar opreşte şi se dă jos din maşină pentru a-l ajuta pe sărmanul patruped. În acest moment însă are parte de o surpriză incredibilă. Câinele se ridică pe propriile picioare şi pleacă tacticos spre trotuar.

Acest câine ar merita cu siguranţă chiar şi un Oscar pentru rolul lui atât de bine jucat, încât i-a putut păcăli cu o naturaleţe ieşită din comun pe toţi cei care l-au întâlnit. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca acest patruped să se transforme atât de rapid dintr-un câine schilodit într-unul care poate merge singur, fără nicio problemă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!