Căţelul este devastat după despărţirea de văcuţa care l-a crescut – camera surprinde momentul copleşitor când cei doi se revăd

Prietenia reală transcende barierele spaţiului şi timpului şi poate că niciunde nu este mai bine evidenţiată ca în regnul animal.

Loading...

Deşi este adevărat că instinctul le face pe unele animale să nu le placă pe altele şi, în multe cazuri să le vâneze în mod constant, există numeroase exemple de vieţuitoare care formează prietenii cu totul neobişnuite – pornind de la câini şi ratoni şi ajungând până la urşi şi lupi.

Cu toate acestea, nicio poveste despre legătura dintre două animale nu impresionează mai mult ca cea de mai jos, care se referă la un câine pe nume Rookie şi la văcuţa maronie a familiei sale.

Când câinele Rookie a devenit membru al familiei sale adoptive, el a stabilit rapid o legătură puternică cu oamenii care îl îngrijeau. Şi totuşi era o creatură care deţinea o bucată şi mai mare din inima câinelui… văcuţa familiei.

Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd atunci când cei doi au stabilit rapid o prietenie neobişnuită. Cu toate acestea, vaca a devenit o figură maternă pentru căţelul Rookie – deseori putând fi văzută lingându-i blana, stând lângă el şi lăsându-l să doarmă pe spatele ei.

Din păcate, nu peste mult timp, Rookie a simţit gustul amar al despărţirii atunci când a venit ziua în care vaca a fost vândută din fermă.

Deşi şi-ar fi dorit-o în continuare, din lipsa banilor proprietarii au ajuns la concluzia că pur şi simplu nu-şi mai permiteau să o întreţină.

Oricine a pierdut vreodată un prieten drag poate să empatizeze cu Rookie, care a fost de-a dreptul devastat. Câinii au sentimente la fel ca oamenii, iar schimbările în comportamentul lor atunci când se simt deprimaţi sau în dificultate pot fi observate cu ochiul liber.

Şi în cazul lui Rookie, tristeţea era evidentă. El a lătrat şi a plâns, căutând-o necontenit pe cea mai bună prietenă a sa. Chiar a aşteptat ore întregi în hambar, agăţându-se de speranţa că prietena sa se va întoarce.Apoi, într-o zi, Rookie a auzit un muget îndepărtat. El a fugit din curte şi a început să alerge pe străzi până la locul de unde se auzise acel sunet. Acolo a găsit-o! Trăia într-un alt hambar din sat, dar încă era destul de aproape ca să o audă. Rookie a fost extrem de încântat!

Proprietarul lui Rookie, care îl urmărise în tot acest timp, l-a mustrat pe patruped şi l-a luat acasă. Cu toate acestea, starea de spirit a lui Rookie nu era deloc una îmbucurătoare – era trist că nu putea să o mai vadă pe creatura la care ţinea cel mai mut.

Nimic nu-l putea face pe Rookie să dea din nou din coadă. Pur şi simplu stătea în hambar cu ochi deschişi, aşteptând, parcă, ca ea să apară. Partea cea mai grea era însă aceea că deşi ştia unde se află cea mai bună prietenă a lui, pur şi simplu nu putea ajunge la ea.

Din fericire, nu a mai durat mult până când familia să-şi dea seama de situaţia fără ieşire în care se aflau. Era evident că, dacă Rookie era dispus să străbată atâta drum pentru a-şi vedea prietena, nu era corect să-i ţină pe cei doi despărţiţi.

Nu au putut suporta să vadă câinele familie atât de deprimat. Deci, în ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntau, aceştia au decis să răscumpere văcuţa şi să o aducă înapoi.

Reuniunea, în care Rookie şi prietena lui se reîntâlnesc, a devenit virală şi nu este greu de înţeles de ce:

Proprietarii nu numai că au adus înapoi vaca pentru a fi alături de Rookie, dar aceştia au mai adoptat încă un câine, astfel încât patrupedul să aibă întotdeauna un partener.

Este o mare bucurie să vedem oameni cărora le pasă cu adevărat de animalele lor. În ciuda constrângerilor financiare, familia lui Rookie a fost dispusă să facă un sacrificiu doar pentru a se asigura că aceşti doi prieteni sunt din nou împreună.

Vă rugăm să ne ajutaţi să răspândim acest video emoţionant distribuind articolul pe Facebook. Unii oameni sunt convinşi că animalele nu au sentimente… distribuiţi pentru a le dovedi cât de mult greşesc!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!