Căţelul urmează pe oricine este bun cu el, pentru că-şi doreşte cu orice preţ o familie care să-l iubească

Din păcate, în multe ţări din lume se înregistrează o creştere continuă a populaţiei de câini fără stăpân. Fără resurse suficiente, să ajuţi aceste animale greu încercate poate fi uneori o luptă dificilă.

Loading...

Din fericire, asociaţia Project Dropbox lucrează cu grupuri de oameni ce iubesc animalele în multe părţi de pe glob. În Africa de Sud de exemplu, aceştia ajută alte grupuri de salvare furnizând cuşti, mâncare, pături şi alte materiale necesare traiului de zi cu zi al prietenilor noştri cu patru picioare.

Într-una din zile, în timp ce voluntarii se aflau pe teren, au întâlnit un căţel foarte prietenos. Majoritatea câinilor vagabonzi sunt destul de timizi din motive evidente, dar nu şi acest câine! De cum s-au apropiat de el, patrupedul a început să-i urmeze. Voluntarii şi-au dat seama că bietul căţel ar fi urmat pe oricine era bun cu el, pentru că era disperat după o viaţă mai bună. Atât de emoţionant!

Ei l-au numit „Scribble”pe căţelul prietenos.

La o privire mai atentă, voluntarii au observat că Scribble şchiopăta. Când a fost dus la veterinar, medicul a spus că este posibil să fi fost lovit intenţionat de un om enervat de prietenia sa excesivă. Câinii, cum este cazul şi lui Scribble, sunt trataţi ca „deranjanţi” de către mulţi localnici. Să-l loveşti ca să dispară este o practică obişnuită.

Acum venise momentul ca şi Sidewalk Specials, un alt grup de salvare a animalelor, să se implice.

Scribble nu putea să mai rămână pe străzi. Oamenii au depus toate eforturile ca să-i găsească un cămin permanent. Drept urmare, au decis să-i prezinte povestea la TV în cadrul emisiunilor Hills Nutrition şi Express Morning Show.

Televiziunile au prezentat cazul căţeluşului adorabil, astfel încât atât el cât şi alţi patrupezi de la Sidewalk Specials să îşi poată găsi o familie. Toate animalele merită o asemenea şansă!

Scribble era foarte nervos din cauza reflectoarelor şi oamenilor necunoscuţi, dar apariţia lui în cadrul emisiunilor a funcţionat. Căţelul şi-a găsit în scurt timp o familie care să-l îngrijească şi să-l iubească.

Următoarea oprire: aeroportul!

Scribble a plecat cu avionul pentru a-i întâlni pe noii săi părinţi. Familia sa adoptivă ştia că Scribble este căţelul pe care şi-l doriseră dintotdeauna şi că merită să fie fericit. Vă plac finalurile fericite? La fel şi nouă!

Căţeluşul care a fost lovit de oameni pentru îi deranja cu prezenţa lui trăieşte acum în sânul unei familii iubitoare pentru tot restul vieţii!

Daţi click pe videoclipul de mai jos pentru a urmări întreaga sa poveste de salvare!

Distribuiţi această frumoasă poveste cu prietenii şi familia!

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Copilul trage de picioare pisica abia adoptată. Reacţia felinei înduioşează o lume întreagă

Prieteni de nădejde pentru micuţii familiei, animalele de companie ne surprind adeseori cu reacţiile lor. ...

error: Content is protected !!