Căţeluşa abandonată în parcare îşi aşteaptă 9 zile proprietarul sperând că acesta se va întoarce

Samantha, o căţeluşă deosebit de frumoasă şi inteligentă, a fost abandonată cu cruzime în parcarea unui centru comercial din Memphis, Tennessee.

Loading...

Bietul animal a continuat să plângă şi să urmărească autoturismele timp de 9 zile, înainte de a fi salvată de către Mary Murphy de la organizaţia Arrow Dog Rescue.

Cu toate acestea, salvarea ei nu a fost deloc uşoară. Iniţial, Samantha era suspicioasă şi nervoasă. Nu lăsa pe nimeni să o atingă. Tot ceea ce îşi dorea era ca proprietarul ei să se întoarcă şi să o ducă acasă. Mary şi-a luat cu ea câinele de companie şi a aşteptat cu răbdare ca Samantha să apară.

După trei zile şi jumătate de aşteptare, Samantha s-a simţit în cele din urmă în siguranţă lângă câinele de companie al Mariei, ceea ce i-a permis femeii să se apropie de Samantha fără să o sperie. Samantha a acceptat ajutorul lui Mary şi a urmat-o acasă.

Ceva mai târziu, Mary a dus-o pe Samantha într-un adăpost. Voluntarii au publicat povestea căţeluşei Samantha pe reţelele sociale şi nu a durat mult până când mai multe persoane cu dragoste pentru animale să-şi exprime disponibilitatea de a-i oferi Samanthei un cămin permanent şi multă iubire.

Voluntarii au ales căminul perfect pentru Samantha, însă biata căţeluşă era încă traumatizata din cauza experienţei prin care trecuse. Cu toate acestea, noua ei familie a aşteptat cu răbdare să iasă din cochilia în care se retrăsese.

Astăzi, toate temerile şi incertitudinile Samanthei au dispărut odată cu iubirea nemărginită pe care o primeşte din partea noii sale familii! Ce salvare minunată!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook pentru a trage un semnal de alarmă împotriva abandonului animalelor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!