Căţeluşa adoptata o trezeşte în mijlocul nopţii pe femeia care a salvat-o, doar pentru a-i spune “Mulţumesc”

Căţeluşa Niya a avut un început trist și nedrept în viață. Ea a fost grav abuzată și apoi abandonată de cel care trebuia să o îngrijească şi să o iubească. Din fericire, a ajuns la Gibson County Animal Shelter din Trenton, Tennessee.

Loading...

Adăposturile pentru animale pot fi locuri terifiante, dar e mai bine decât să fie într-o casă cu un proprietar care nu le iubeşte sau să ajunga sa facă foamea pe străzi.

Chiar dacă în acel moment Niya era în siguranţă, aceasta era profund deprimată şi îngrozită de tot ceea ce o înconjura! Apoi, un înger pe nume Kimberley Slown a apărut în viaţa ei. De cum a văzut-o pe Niya, femeia a ştiut că trebuie să o ajute. Slown mai colaborase cu Arrow Dog Rescue, o organizaţie minunată care se ocupă de reabilitarea şi relocarea câinilor în familii permanente. Slown ştia că Niya avea nevoie de ajutor şi asta cât mai repede!

Biata căţeluşă avea o tăietură mare deasupra ochiului stâng şi una mai sus de nas. Cea de pe nas provenea, probabil, de la o cutie metalică folosită pe post de botniţă. Când Slown a venit să o ia pe Niya din adăpost, ea nu s-a mişcat, aşa că a trebuit dusă în braţe până la maşină. Niya şi-a ţinut coada între picioare tot timpul.

Imediat ce a ajuns în locuinţa lui Slown, căţeluşa s-a aşezat într-un colţ şi nu s-a mai mişcat de acolo. A dormit toată ziua şi toată noaptea, iar când s-a trezit, încă era încremenită, fiind prea înspăimântată să interacţioneze cu oricine. Situaţia era destul de sumbră.

Apoi, s-a întâmplat ceva incredibil.
În următoarea noapte, Slown a fost martora unei experienţe de-a dreptul copleşitoare. Slown dormea în camera ei, când dintr-o dată a simţit o respiraţie caldă în palmă. Era nimeni alta decât Niya!

„A respirat în palma mea şi m-am trezit. Apoi i-am acordat imediat atenţie, mângâind-o şi vorbind cu ea”, a spus Slown. „Ea parcă mi-a zâmbit şi s-a aşezat lângă mine.”

Puţin mai târziu, Niya s-a retras, dar, după câteva momente, ea a revenit dorind din nou să-i mulţumească salvatoarei. „Am fost atât de impresionantă. Plângeam”, îşi aminteşte Slown.

Câinele, care până nu de mult ajunsese să nu mai aibă încredere în nimeni, începuse să vadă că totuşi există speranţă, că încă este posibil să aibă parte de o viaţă bună! Şi a ştiut exact cui să-i mulţumească.

Acum tot ceea ce mai are de făcut Niya este să-şi revină complet! Este o bucurie imensă să ştim că biata căţeluşă şi-a găsit în sfârşit căminul mult visat!

Distribuiţi acest articol dacă sunteţi de acord că toate animalele abandonate merită o şansă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!