Căţeluşa St. Bernard refuză să-şi lase proprietarii să doarmă la 2:00 AM, apoi îşi dau seama de pericolul care îi pândea

Câinii sunt de regulă cei mai buni prieteni ai omului şi întotdeauna sunt companionii perfecţi. Unele rase de câini sunt cele mai potrivite pentru a ne proteja familia de intruşi sau, cel puţin, să ne alerteze când se întâmplă ceva neobişnuit prin casă.

Loading...

Dory este o femelă din rasa St. Bernard care a fost de mare ajutor familiei sale la o oră destul de matinală. Într-una din nopţi, în jurul orei 2:00 AM câinele a început să latre cu toată puterea reuşind să atragă atenţia tuturor din casă. Familia a fost trezită de această agitaţie, dar nu au putut să-şi dea seama ce a încercat Dory să le spună. Iniţial s-au gândit că probabil câinele are vreo problemă sau nu se simte bine, însă în scurt timp şi-au dat seama că există un motiv bine întemeiat pentru reacţia lui Dory.

Deşi Dory părea un câine de familie obişnuit, s-a dovedit a fi mult mai mult de atât. În momentul în care toată familia a fost trezită de lătrătul câinelui, în casă se simţea un miros ciudat. Împreună cu Dory şi pisicile din casă mieunau fără încetare. În interiorul locuinţei mirosea a gaze deoarece butonul aragazului lăsat pe flacără mică se stinsese, iar gazul se împrăştia în încăpere.

Stăpânul câinelui a sunat apoi la numărul unic de urgenţă şi în scurt timp întreaga stradă s-a umplut de maşini de pompieri. Făcând verificările de rigoare, aceştia i-au expus proprietarului cel mai rău scenariu. Din fericire Dory a fost acolo pentru a salva situaţia la timp. Acest lucru a dovedit încă o dată că un animal de companie îţi poate salva uneori chiar viaţa.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!