Ce face acest câine în fiecare dimineaţă pentru a-şi trezi stăpânul cu siguranţă te va amuza.

Orice ceas deşteptător modern are şi „funcţia” de amânare a alarmei, însă niciunul nu este atât de plin de viaţă precum pitbull-ul din acest filmuleţ. În fiecare dimineaţă vine lângă pat, făcând tot posibilul să-şi trezească stăpânul. După cum vedem, nu prea reuşeşte din prima încercare, dar perseverează până când stăpânul său înţelege că este deja dimineaţă.

Acest pitbull simpatic îşi face apariţia lângă patul în care stăpânul său se bucură de un somn relaxant şi încearcă să-i atragă atenţia cu mârâituri repetate în speranţa că îl va face să se trezească. Cum stăpânul lui nu dă niciun semn că ar vrea să se dea jos din pat, câinele îţi continuă strategia.

Vine în mod repetat lângă patul stăpânului, iar acesta parcă i-ar spune de fiecare dată: „Hei, ce te-ai trezit aşa cu noaptea în cap! Ar fi bine să te astâmperi că vreau să mai dorm. Du-te şi tu la culcuşul tău! Nici nu ştii ce dulce este somnul de dimineaţă!!”

Pentru că nu reuşeşte cu „vorba bună”, patrupedul face o ultimă încercare şi se urcă cu lăbuţele din faţă în pat pentru a-l sensibiliza şi mai mult pe stăpânul lui. Este imposibil să vizionezi acest filmuleţ şi să nu zâmbeşti.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...