Cel mai tare video de pe INTERNET! Reacția unui pui de Bulldog Francez când este trimis la culcare, dar nu prea vrea să doarmă! Râzi cu lacrimi

Reacția unui pui de cățel atunci când este trimis la culcare, dar nu prea vrea să doarmă. La fel ca ți un copil o roagă pe mămica lui să-l mai lase încă puţin să se joace.

Loading...

Când sunt pui sunt la fel ca și copiii: le place mult joaca, te ignoră pentru că nu vor să facă ce le spui, dar în toate etapele vârstei sunt pur și simplu adorabili.

Nu trebuie să fi specialist ca să îți dai seama când noul tău animal de companie este obraznic, când nu vor în niciun fel să facă ceea ce le spui sau când se alintă. Totul se citește pe fețele lor și, din păcate, acea privire fani nu ne lasă sa fim fermi prea mult timp.

Iată cum „raspunde” acest pui de Bulldog Francez, pe nume FROG ,mamicii lui, atunci când eaîi spune că trebuie să doarmă:

Cel mai pufos cățel care a cucerit întreaga lume. Puffie, noua vedetă pe Instagram!

Puffie, un cățel alb din rasa Chow Chow, în vârstă de șapte luni, a topit inimile internauților de atâta drăgălășenie. La prima vedere te întrebi dacă nu cumva este un ursuleț sau un nor pufos.

Puffie s-a născut în China în luna februarie, iar în iunie a ajuns la actuala sa locuință din Malaezia, sub formă de cadou pentru noua sa stăpână, care s-a îndrăgostit la prima vedere de el.
Ca orcare om care se bucură de cadoul primit, femeia a început să posteze imagini cu pufoșenia ei pe Instagram și astfel s-a născut un star. Puffie a strâns într-o lună peste 40.000 de fani pe rețeaua de socializare.

Câinii din rasa Chow Chow sunt recunoscuți pentru blana lor deasă și pufoasă, pentru limba lor albastră și pentru personalitatea puternică. Chiar dacă sunt atât de îndrăgiâi de toată lumea, câinii din această rasă au o personalitate foarte puternică și sunt greu dresați, dar sunt dependenți de stăpânii lor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!