Chihuahua salvează viaţa bărbatului cu inima frântă – drept răsplată, el se implică în salvarea a peste 40 de căţeluşi

Cea mai mare parte a vieţii sale, Bobby Humphreys a deţinut câini de talie mare.

Loading...

Bobby spunea mereu despre însuşi că se consideră un bărbat asemănător unui Rottweiler şi nici prin gând nu i-ar fi trecut vreodată să adopte un câine de talie mică precum un Chihuahua.

Ulterior, viaţa lui Bobby s-a schimbat dramatic atunci când căsnicia lui de 17 ani s-a încheiat brusc. Humphreys a fost devastat şi chiar s-a gândit să-şi pună capăt zilelor. Dar Connie, o bună prietenă, l-a ajutat să treacă de această perioadă sumbră a vieţii lui – refuzând să-l lase să cadă pradă depresiei.

„Ea pur şi simplu nu pleca de lângă mine, indiferent de cât de mult insistam să facă lucrul ăsta. Ea şi-a pierdut prieteni dragi în trecut şi nu voia cu niciun chip să mă piardă şi pe mine”, a declarat Bobby pentru I Heart Dogs. „Prietena mea, Connie, mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat prietenia. Indiferent de ceea ce aveam nevoie, ea a fost acolo pentru mine. E inutil să spun, simt că îi datorez destul de mult.”

Într-o zi, Connie i-a cerut lui Bobby o favoare: trebuia să se mute şi nu putea să o ia pe Lady, căţeluşa Chihuahua, cu ea. L-a întrebat pe Bobby dacă poate să aibă grijă de căţeluşă pentru o perioadă scurtă. Deşi a ezitat la început, în cele din urmă el a acceptat – o întâlnise pe Lady în trecut şi părea destul de neprietenoasă. Totuşi, Bobby dorea să-şi ajute prietena mai mult decât orice.

Connie a trecut s-o lase pe Lady în timp ce Bobby era la lucru. Când bărbatul s-a întors acasă, s-a apropiat cu precauţie de câinele Chihuahua. Spre surprinderea lui, Lady i-a sărit instantaneu în braţe.

Când Connie a venit mai târziu să vadă cum se înţeleg Bobby şi Lady, a fost uimită să descopere cât de repede s-au împrietenit.

„[Connie] s-a jurat că nu mai văzuse aşa ceva, deoarece acest câine ura pe oricine. Lady şi cu mine am rămas inseparabili de atunci”, explică Bobby.

Din acel moment, Bobby şi-a descoperit dragostea nemărginită pentru câinii de talie mică.

În cele din urmă, Lady s-a întors să trăiască alături de Connie, aşa că Bobby a decis să-şi adopte propriul câine Chihuahua. El a ales o femelă Chihuahua adultă pe nume Kira. Bietul animal trăise într-o încăpere unde podeaua era făcută din pământ şi nu era obişnuită cu oamenii. Bobby a ajutat-o şi i-a arătat cum să aibă încredere în oameni.

Bobby îşi dorea, de asemenea, să crească de mici puii de Chihuahua. A găsit un căţeluş pe nume Harley pe site-ul Petfinder, iar când a văzut condiţiile în care trăia, s-a hotărât să o adopte şi pe Quinn, sora acestuia.

Bobby a început să aducă acasă din ce în ce mai mulţi câini Chihuahua aflaţi în nevoie. În cele din urmă, el a decis să înfiinţeze propria organizaţie de salvare a animalelor care a primit numele „Big Guy, Little World Sanctuary”.

Bobby a salvat până acum mai mult de 40 de câini Chihuahua. Îşi alege cu atenţie potenţialii doritori, asigurându-se că sunt persoanele ideale care să îi adopte pe aceşti căţeluşi adorabili.

„Noi salvăm câinii Chihuahua care trăiesc în condiţii oribile, sunt abuzaţi, înfometaţi, au dizabilităţi, sau probleme mentale. Le oferim fie un cămin permanent, unde nu vor mai fi vreodată neglijaţi, sau îi ajutăm să se recupereze şi apoi să fie daţi spre adopţie! Vrem să ajutăm cât mai mulţi pui”, povesteşte Bobby.

Bobby este un tip mare cu o inimă uriaşă! Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii adorabile ale câinilor lui Bobby, vizitaţi pagina lui de Facebook.

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!