Cine a furat prăjitura din bucătărie? Vezi reactia amuzanta a celor doi căței atunci când stăpțna îi interoghează I VIDEO

Cine a furat prăjitura din bucătărie? Stăpâna acestor căței, Harley şi Noah, știe exact că unul dintre cei doi labradori ai săi a furat o prăjitură de pe blatul din bucătărie… Femeia interoghează cățeii pentru a descoperi cine este hoțul!

Loading...

Harley și Loa stau pe covor cu privirile fixe la mama lor care îi filmează. Amândoi sunt foarte triști, ca și cum ar ști că cineva este pe punctul de a intra în mare bucluc pentru fapta săvârșită.

În cele din urmă, după ce le dă timp să se gândească, ea întreabă: “Cine a luat prăjitura de pe tejghea?” Imediat, Harley își pune brațul pe Loa, ca și cum ar arăta vinovatul. Femeia dorește să verifice că Harley a înțeles și o întreabă din nou. Destul de sigur, Harley a pus lăbuţa pe sora sa şi astfel o demască, potrivit faithtap.com

Povestea reală a unor căței abandonați a impresionat o lume întreagă. Uite de ce a câştigat atât de multă popularitatea cazul lor!

Din păcate, în ultimii ani, din ce în ce mai multe vietăți sunt abandonate pe străzi. Rămase fără un proprietar care să le poarte de grijă, patrupedele sunt expuse pericolelor.

Rar vezi oameni cărora le pasă de animalele abandonate pe străzi, dar poveştile cu final fericit ale acestor patrupede devin rapid cunoscute în mediul online şi sunt apreciate de numeroşi internauţi.

Acesta este şi cazul a doi căţeluşi simpatici care au fost abandonaţi și  adoptaţi de călugării unui templu budist din China. Te întrebi de ce a câştigat atât de multă popularitatea poestea celor doi căţei? Ei bine, din momentul în care au fost salvaţi, patrupezii stau îmbrăţişaţi. E felul prin care animăluţele îşi oferă unul altuia protecţie.

Salvatorii i-au fotografiat în aceste ipostaze adorabile, iar acum imaginile i-au cucerit pe internauţi. Din fericire, ambii căţeluşi se află acum pe mâini buni şi au toate şansele să crească într-un mediu sănătos. Sursă: Protv.ro

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!