Ciobănescul German a stat luni de zile în grija soţiei. Reacţia câinelui când îşi revede stăpânul a ajuns virală

Fiind declaraţi din start cei mai buni prieteni ai omului, câinii nu-şi doresc altceva decât să fie foarte aproape de cei care i-au adoptat şi îi iubesc necondiţionat. Pentru un câine, aşteptarea chiar şi pentru câteva ore a stăpânului plecat la muncă sau la cumpărături este destul de apăsătoare.

Loading...

Freya este o femelă din rasa Ciobănesc German care a fost crescută de o familie iubitoare de animale. Nu exista bucurie mai mare decât că stăpânii săi să se fie în preajma ei. Se întâmplă uneori ca unul dintre ei să fie plecat pentru o perioadă mai lungă de timp, iar reîntâlnirea cu acesta constituie un moment de bucurie maximă.

Pentru câteva luni Freya stătuse doar cu stăpâna ei în timp ce soţul acesteia fusese plecat cu probleme de muncă, iar acum, când tocmai a sosit, reacţia animalului este adorabilă. Mai întâi a apărut în prag stăpâna ei ca într-o zi obişnuită, însă în momentul în care l-a zărit pe soţul acesteia, căţeluşa a avut o reacţie incredibilă.

Imaginile dovedesc că un câine nu-i uită niciodată pe cei care le oferă un cămin primitor. Freya i-a sărit în braţe bărbatului, agitându-se încontinuu şi vrând în acest fel să-i arate cât de bucuroasă este că l-a revăzut. Aceasta latră cu multă blândeţe de parcă ar vrea să-i spună ce mult i-a lipsit, alintându-se fără încetare. Cât de frumoasă poate fi o relaţie adevărată dintre un câine şi stăpânii lui!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!