Clipe emoționante la un adăpost pentru animale. Oamenii s-au mobilizat pentru un cățel

Uneori, bucuria se naște și din prea multă tristețe… Acesta poate fi mesajul unei povești emoționante de la un adăpost pentru animale din Washington.
Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au alcătuit o listă a ultimelor dorințe pentru un cățeluș care suferă de o boală incurabilă.

Loading...

Apoi, au avut grijă să aibă parte de mult răsfăț, în conformitate cu lista de dorințe.

Un adăpost pentru animale din Washington a făcut tot posibilul ca puținele zile care au mai rămas din viață acestui adorabil cățeluș să aibă o însemnătate aparte pentru el. Logan, micul ciobănesc german, care abia a împlinit 8 săptămâni de viață, s-a născut cu multe probleme grave la inimă.

Nu mai are mult de trăit – a fost verdictul, implacabil, al medicilor veterinari. Dar, orice viață, cât de scurtă ar fi, merită trăită până la capăt.

Fundația non profit care deține adpostul de animale a lansat un apel pe rețelele de socailizare: ”Haideți să alcătuim împreună o lista a ultimelor dorințe pentru acest cățeluș și să-l ajutăm să se bucure de acestea”.

Așa că, potrivit listei, Logan a fost dus la plimbare pe plajă, a gustat burgeri și înghețată, s-a răsfățat într-un magazin de jucării…. și a primit cât mai multe îmbrățișări de la prietenii lui inimoși, care s-au mobilizat online.

Organizația speră că această revărsare de iubire și sentimente frumoase îi va inspiră și pe alții să contribuie, într-un fel sau altul, la ajutorarea animalelor în nevoie.

Adăposturile de animale sunt pline în acest sezon. Recomandarea angajaților

Odată cu sezonul rece a crescut şi numărul sesizărilor legate de câinii abandonaţi pe străzi, iar pentru mulţi dintre ei, anotimpul geros poate fi fatal.
În Sibiu, adăposturile de animale sunt pline, iar de cele mai multe ori aici ajung căţeluşii de doar câteva zile găsiţi pe câmp sau aruncaţi.

Iar oamenii care îşi doresc un animal de companie sunt încurajaţi să adopte unul.

Aceşti pui au venit pe lume direct în stradă şi nu ştie nimeni cine e stăpânul. Ca ei sunt alţi zeci de câini abandonaţi în plină iarnă. Doar în ultimele săptămâni, peste 65 de animale au ajuns în grijă unor oameni cu suflet.

Adăpostul privat din Sibiu este plin acum: 200 de câini sunt în grija celor de aici.

Adina Durcău, angajată adăpost: “O mămică şi 5 puiuţi care dacă mămica ar fi fost castrată, ar fi fost mult mai bine. Nu ajungea în stradă. de aceea a şi fost aruncată, a fost gestantă şi nu mai aveau nevoie de puiuţi. Au renunţat la căţeluşă, a fătat pe stradă.”

În ciuda greutăţilor şi a ignoranţei oamenilor, salvatorii necuvântătorelor îşi păstrează optimismul.

Andreea Roseti, coordonatorul Asociaţiei Animal Life: “Singura şi unica soluţie este aplicarea legii. Dacă avem o lege care obliga castrarea la absolut toți câinii fără pedigree, ar trebui verificată. Momentan nu o verifică nimeni şi asta este şi problema, de aceea nu se respectă. Noi oferim campanii gratuite. Oferim castrări gratuite pentru câinii cu stăpâni.”

Iar cei care doresc pot da o mână de ajutor, fie prin adopţia unui căţel, fie prin donarea de mâncare şi bani pentru adăpost, dar şi prin voluntariat. Cei care au posibilitate pot redirecţiona 2 la sută din impozitul pe venit.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!