Comportamentul ciudat al câinelui l-a făcut pe poliţist să-l urmeze până acasă. Câteva clipe mai târziu apela dispeceratul

Loialitatea unui câine este întotdeauna nemărginită. Aceasta îşi va răsplăti întotdeauna stăpânul care îl îngrijeşte, fiindu-i alături chiar şi în cele mai grele clipe. Datorită acelui animal pe care cu toţii îl numim cel mai bun prieten al omului şi a unui poliţist vigilent, o femeie dintr-un mic orăşel american se află astăzi încă în viaţă.

Loading...

Într-o zi de vineri, John Boy, un labrador negru ca tăciunele, a fost zărit în timp ce hoinărea dezorientat pe străzile unui cartier din vecinătatea oraşului Germantown, Wisconsin. La un moment dat el s-a apropiat de o maşină de poliţie, iar comportamentul său l-a alertat pe unul dintre ofiţeri. „A venit în apropierea maşinii şi a lătrat un pic, apoi am deschis geamul şi l-am chemat la mine. El a început să dea din coadă şi a devenit mult mai prietenos până când am coborât din maşină, însă după aceea a fugit într-o anumită direcţie, de parcă şi-ar fi dorit să îl urmez.”, a spus Jeff Gonzalez ofiţer în Departamentului de Poliţie din Germantown.

John Boy l-a condus pe poliţist la o casă din apropiere, unde acesta a zărit o femeie inconştientă în faţa uşii de la intrare. Krystal era chiar proprietara acestui labrador. Iniţial poliţistul a crezut că aceasta este moartă, însă după ce a văzut că are puls şi respiră, a chemat ajutoare, iar Krystal a fost transportată în timp util la spital.

Medicii au constatat că femeia suferă de o boală de inimă şi au decis să o mai ţină internată pentru câteva zile pentru investigaţii amănunţite. Datorită loialităţii acestui labrador, finalul acestei întâmplări nu a fost unul tragic. Cu atât mai fascinant este faptul că John Boy a fost adoptat de trei ori şi returnat de tot atâtea ori la un adăpost de animale până când a fost luat în grijă de Krystal. Până la urmă, nimic nu este întâmplător în viaţă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!