Copilul plânge şi se agită… drept urmare iată ce face câinele familiei câteva clipe mai târziu

Un câine va fi întotdeauna educat să fie prietenos şi în acelaşi timp extrem de afectiv cu bebeluşul familiei care l-a adoptat. Unii patrupezi se pricep de minune să-i liniştească pe micuţi, iar bebeluşii vor simţi din plin grija şi dragostea pe care aceste animale minunate le-o vor oferi necondiţionat în orice clipă.

Loading...

Tabloul din aceste imagini este dovada vie a faptului că un câine simte neliniştea unui bebeluş şi cu multă naturaleţe îl mângâie în stilul său caracteristic. Dacă la început bebeluşul se simte singur şi prin plânsetul lui îşi cheamă părinţii, în momentul în care patrupedul vine alături de el acesta se linişteşte instantaneu. Încă din acest moment între copil şi câine se formează o legătură specială şi de durată.

Având în vedere că la această vârstă copilaşul este foarte firav, este uimitor modul în care căţelul simte acest lucru şi încearcă să îl oprească din plâns cu mişcări cât mai delicate. Câteva sărutări pe mânuţă şi pe gingaşul căpşor îi aduc liniştea micuţului în doar câteva clipe.

Cu cât copilul va creşte, cu atât patrupedul îi va fi un prieten devotat cu care va petrece foarte mult timp împreună. În acelaşi timp părinţii săi vor găsi mereu un sprijin de nădejde în acest căţeluş care îndeplineşte cu mult succes rolul de dădacă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!