Copilul plânge şi se agită în patul său… Priviţi ce face felina câteva clipe mai târziu

Se spune că pisicile se aşază în zona în care corpul nostru are o durere. Nu e de mirare că felina din acest filmuleţ vine cât mai aproape de faţa fetiţei care plânge necontenit. Reacţia pisicii este potrivit acestor considerente, una normală.

Loading...

Relaţia pe care animalele de companie le au cu micuţii familiei care le-a adoptat este de multe ori una cu totul specială. Acestea vin în ajutorul părinţilor atunci când copiii trebuie supravegheaţi sau în momentele de joacă.

Această felină a auzit de departe plânsul micuţei care se agita în patul său şi vine în grabă „să evalueze” situaţia. Pisica se aşază lângă capul fetiţei încercând să o alinte şi să o mângâie cu blăniţa ei moale şi pufoasă.

Micuţa pare să se liniştească încet şi să o accepte lângă ea pe felina pe care deja o consideră cea mai bună prietenă. Şi părinţii micuţei pot fi mândri de pisica familiei care îşi dovedeşte încă o dată devotamentul şi dragostea faţă de copilul lor.

Un copil va creşte frumos şi într-o armonie deplină cu animalul de companie al familiei care va fi un adevărat protector pentru micuţ. Crescând mari, copiii le vor oferi la rândul lor toată dragostea şi grija de care au nevoie. Emoţionant!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!