Cruzime fără margini la adăpostul de câini din Oneşti. Bietele animale sunt numai piele şi os,pline de răni

Imagini de o cruzime incredibilă, postate pe Facebook de reprezentanţii organizaţiei Transylvania Animal Care. Fotografiile, care surprind câini maltrataţi, care au ajuns numai piele şi os, au fost făcute la Adăpostul pentru Câini fără Stăpân Onești.

Loading...

Potrivit reprezentanţilor TAC, imaginile surprinse la adăpostul aflat sub conducerea societății Domeniul Public și Privat Onești  nu ar prezenta “întâmplări sau accidente”, ci o “politică permanentă” a adăpostului.

“Sunt făcute recent, în același loc. Nu e vorba de întâmplări sau accidente, ci de o politică permanentă, care încalcă ticălos legislația română și pe cea europeană ale bunăstării animalelor”, transmite TAC pe Facebook.

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii pentru că erau în urmă cu plata taxelor

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii care rămăsese puţin în urmă cu plata taxelor. Autorităţile au recurs la această modalitate extremă, pentru că oamenii nu aveau altceva de valoare. Scos la vânzare pe Internet, mopsul s-a vândut cu 750 de euro, iar autorităţile şi-au recuperat, astfel, jumătate din sumă. Cazul i-a indignat, însă, pe apărătorii drepturilor animalelor care au considerat că autorităţile au acţionat într-un mod barbar. Aşa că vor să le dea în judecată şi să redea animalul proprietarilor de drept.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!