Cum a ajuns Pablo, alpaca lui Marian Godină, imaginea companiei de transport din Braşov. „Merge blană!“ 

Animalul de companie al soţilor Godină a ajuns imaginea transportului în comun din Braşov. După ce simpaticul Pablo a fost eroul unui clip filmat într-un autobuz din Braşov, şefii companiei au decis să profite de imaginea patrupedului.

Loading...

Astfel, pagina de Facebook a operatorului de transport public din Braşov şi-a schimbat imaginea (foto jos). O fotografie cu Pablo urcând într-un autobuz îi întâmpină pe cei care au curiozitate să intre pe contul RATBV. Şi asta nu este tot.

Începând de miercuri, 10 aprilie, fotografia respectivă apare şi în timpul călătoriei pe ecranele LCD din autobuze, iar în viitorul apropiat va rula un clip avându-l ca erou pe Pablo.  Asta deşi multă lume se aştepta ca proprietarii animalului să fie amendaţi pentru că ar fi încălacat regulamentul RATBV.

„Deocamdată e doar un mesaj de promovare a transportului în comun din Braşov. Evident că totul a plecat de la filmarea respectivă, care a avut reacţii foarte bune. Acum, după schimbarea de pe pagina noastră de Facebook, am avut la rândul nostru reacţii excelente.

Cred că va fi o schimbare de paradigmă, cred că putem transmite şi alfel de mesaje decât cele cu care erau obişnuiţi călătorii, mesaje simpatice, pe gustul oamenilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ştefan. Acesta spune că nu au fost discutate detalii de ordin financiar şi că s-a ajuns rapid la o înţelegere cu Marian Godină.

„Nu a fost cazul, nu am discutat detalii financiare. Nu a pus problema aşa nici domnul Godină şi îi şi mulţumesc pentru asta. Poate că pe viitor vom discuta şi despre latura financiară, dacă va continua colaborarea noastră”, a adăugat reprezentantul RATBV.

Mutarea a fost anticipată de mesajul publicat în urmă cu două zile, luni, 8 aprilie, pe contul de Facebook Pablo the alpaca. Atunci, Marian Godină a scris următorul mesaj din partea animalului său de companie: „Lucrurile faine iau naştere nepremeditate.

După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Braşov. De fapt l-a sunat pe Marian şi a cerut cu mine. “O vrea şi ăsta să mă certe acum?” mi-am zis. M-am înşelat. Mi-a zis că a fost şi el asaltat de telefoane azi şi că i-a venit o idee, astfel încât, deşi eu nu am voie să mă plimb cu autobuzul, să fiu totuşi prezent în călătoriile oamenilor. Cum aşa? Simplu.

Să apar într-un video scurt care să ruleze pe timpul călătoriei pe ecranele LCD din autobuze. Ideea mi s-a părut foarte faină şi am fost încântat, mai ales de modul open-minded, total opus de cel la care mă aşteptam din partea unei instituţii. Aştept acum idei şi de la voi. Cam ce video cu mine v-ar plăcea să vedeţi când mergeţi cu autobuzul? V-aş face călătoria mai plăcută?”

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!