Cum a aparat viata stapanilor sai, acest caine foarte curajos…

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar acest lucru a mai fost confirmat o dată în plus de Rex, un ciobănesc german în vârstă de doi ani! Iar stăpânul său îi va fi recunoscător toată viaţa.

Loading...

Javier, stăpânul lui Rex, este un tânăr de 16 ani din oraşul Des Moines, SUA. Părinţii acestuia au plecat de acasă timp de câteva zile, Javier rămânând împreună cu Rex.

Javier şi Rex

Într-o seară, Javier a auzit un zgomot în locuinţă, deşi ştia că încuiase uşile. S-a uitat pe fereastră din camera sa de la etaj şi a văzut o maşină parcată pe alee, pe care nu o cunoştea.

Rex a fugit imediat la parter şi a început să latre.

Deodată, s-au auzit ţipete şi o voce speriată spunând: „M-a muşcat câinele! Fă ceva cu el!”. După asta, urletele lui Rex l-au făcut pe Javier să se panicheze şi mai tare.

Auzind acestea, Javier a reuşit să sune la Poliţie şi s-a ascuns în dulap.

Hoţii au cotrobăit toată casa, iar Javier l-a văzut pe Rex retrăgându-se cu greu în cameră.Când tâlharii au ajuns la dormitorul lui Javier, Rex a început din nou să-i latre, însă atunci unul dintre ei a scos un pistol şi l-a împuşcat. Rex a căzut la podea, urlând de durere şi sângerând din zona piciorului.

Tâlharii au renunţat să mai intre în cameră, gândindu-se la zgomotul făcut de pistol, şi au plecat în grabă.La scurt timp, au sosit şi poliţiştii, care au solicitat un echipaj de ambulanţă la solicitarea lui Javier.

Din fericire, Rex a reuşit să supravieţuiască, primind primul ajutor, cum merită un erou!

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

După zeci de ore epuizante în prima linie a luptei cu COVID-19, medicii din SUA sunt ajutați de un cățel de terapie

Eroii au toate formele și dimensiunile, de această dată, patru picioare și blană, își încep ...

error: Content is protected !!